• Op een (redelijk) warme zaterdag ochtend verzamelde SEV keurig netjes allemaal optijd. Mag ook wel een keer gezegd worden. 11:00 de aftrap, al snel moesten we wennen aan een paar positie veranderingen maar we pakte het goed op en kregen al snel in de wedstrijd een grote kans via Nella maar die schoot net naast de verkeerde kant van de paal. Verder in de wedstrijd was het vrij onrustig. Niet echt grote mogelijkheden alhoewel SEV er soms goed uit kwam en mogelijkheden kreeg maar deze benutte zij niet. Het werd daarna echter een vechtwedstrijd met stevige duels en overtredingen. Hierdoor raakte hassan aan het eind van de eerste helft licht geblesseerd en was de vraag of hij de tweede helft zou kunnen voortzetten. Gelukkig kon dat. De tweede helft werd gestart met dezelfde opstelling als waarmee begonnen werd. Met goede hoop ging de tweede helft van start. In deze helft werd werd er niet veel gecreëerd aan beide kanten. Het was een typische 0-0 wedstrijd. In de 50e minuut viel Max in voor Jeff op links half. En niet lang daarna viel Ook Fares in. 20 minuten voor tijd kwam Sev helaas op 0-1 achterstand door een goal uit de kluts. Waar in het verleden de koppies dan wel eens bleven hangen was dat nu niet het geval. Sev probeerde op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar kwam lastig door de verdediging van Rijnsburgse Boys 3, het was een prima ploeg die wilde voetballen. Toch probeerde Sev wat af te dwingen. Justin werd nog ingebracht en ook peter viel kort voor tijd nog in. In de slotfase gas had nog de mogelijkheid om via corners te scoren maar helaas viel de bal een paar keer net niet goed. Eindstand 0-1. Echter is er een positief gevoel uit deze wedstijd te halen want Sev heeft tot het laatste moment gestreden voor een resultaat. Met een goed gevoel gaat Sev 2 volgende week naar Nieuwkoop 2, dat zijn de wedstrijden waar resultaat gehaald moet worden.