• Zo, dat is toch wel balen!! Een onterechte en onnodige nederlaag tegen de koploper. Na een hele sterke eerste helft met een fraai doelpunt van Rashid ging SEV met een 0 – 1 voorsprong de rust in. Wippolder voert de ranglijst aan en heeft de wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Dan is compact voetballen en goed aansluiten het motto. Deze opdrachten werden de eerste 40 minuten prima uitgevoerd en de ruststand werd dan ook terecht genoteerd.

Na de pauze werd een aandringende thuisploeg verwacht en die verwachting kwam uit. Toch kreeg SEV evenveel kansen als de Delftenaren. De gelijkmaker kwam een beetje uit de lucht vallen maar met een gelijkspel viel te leven. Op het moment dat de laatste minuut van de wedstrijd op de klok verscheen, leek Wippolder nog een laatste, op het oog, ongevaarlijke poging te wagen. Helaas zwabberde het matige schot zomaar het doel in waardoor de beloning van een goede wedstrijd uitbleef.