• WVC 1 : SEV 1 Uitslag 0 – 3 Een lekker zonnetje, veel Leidschendammers langs de lijn, een uitstekende voetbaltemperatuur en eindelijk weer geheel biologisch verantwoord natuurlijk gras. SEV laat in de eerste minuten dan ook meteen zien deze omstandigheden op prijs te stellen en voordat het scorebord de eerste zestig seconden heeft weggetikt ziet Joshua Reid zijn prima mogelijkheid tot hoekschop worden gepromoveerd en uit de corner kopt Roland Groenewegen net over. Langs de kant gaat het publiek er eens goed voor staan. Zeker als in de 9e minuut op rechts Robin Schoew wordt weggestuurd en zijn schuiver eindigt in de verre hoek, 0 – 1. Het veldoverwicht wordt vooral uitgedrukt in hoekschoppen. Na een half uur spelen neemt Schoew de tiende corner vanaf de linkervleugel en het is Paul Jansen die met het hoofd de bal het juiste zetje geeft, 0 – 2. Niet veel later is het de WVC doelman die met de voet redding brengt na weer een enorme mogelijkheid voor de bezoekers. Kort voor rust is het wederom Robin Schoew die zich over een hoekschop ontfermt en nu weet hij de goed inlopende Tim de Jong te bereiken. Diens simpele voetbeweging betekent dat we met 0 – 3 gaan rusten. De tweede helft kan beter schriftelijk worden afgedaan. SEV heeft de punten op zak en hoeft duidelijk niet meer zo nodig de score uit te breiden. Natuurlijk de paal en ook de lat vormen niet te onderschatten obstakels maar een echte wedstrijd is het niet meer. De uitstekende scheidsrechter heeft dit ook in de gaten en fluit exact na negentig minuten af.