• Langzaam maar zeker worden de verschillen op de diverse ranglijsten zichtbaar. SEV 1 speelt thuis tegen Wassenaar en gaat vol voor de punten. Een week later volgt immers de uitwedstrijd tegen de koploper. Zaak om scherp te blijven. Op veld 1 wordt om 14.30 uur afgetrapt. Eveneens op veld 1 maar dan een paar uur eerder (11.00 uur) speelt SEV 2 tegen SVC’08. Na de toch wat ongelukkige puntendeling, met een tegentreffer in de slotseconden, zal dit jonge elftal nu proberen de winst in huis te houden.

  SEVJO19-1 heeft de smaak te pakken na twee opeenvolgende overwinningen. Afgelopen zaterdag een sterke wedstrijd met 3 – 1 winst en nu wacht Blauw Zwart in Wassenaar. Aftrap om 14.30 uur.

  Ook SEVJO17-1 wacht een sterke tegenstander. Na een prima uitwedstrijd afgelopen weekend tegen de koploper (2-1 verlies in de extra tijd) is nu thuis het op de derde plaats staande Laakkwartier de te kloppen ploeg. Op veld 2 zet scheidsrechter De Vries de teams om 11.00 uur in beweging.

  SEVJO15-1 is vastbesloten een nieuwe reeks goed te beginnen. Daartoe krijgt het komende zaterdag de gelegenheid tegen WIK. Wel uitgeslapen zijn want de wedstrijd begint om 9.00 uur.

  Nog iets vroeger mogen de mannen van SEVJO13-1 aan de bak. Om 8.45 uur spelen zij uit tegen Quick. Dat wordt in het donker verzamelen.

  Van een vroege start heeft SEV-VE1 geen last. Om 14.30 uur spelen zij tegen Haagse Hout en na de ruime overwinning afgelopen zaterdag wordt weer een leuke derde helft verwacht. VE2 speelt ook om 14.30 uur maar moet naar de Bollenstreek om daar tegen Fc Lisse aan te treden. De dames mogen na afgelopen zaterdag even bijkomen want de geplande wedstrijd tegen Blauw Zwart is uitgesteld.

  SEV G1 wacht een topper. Het sterke Quick Boys komt op bezoek. Er wordt een spetterende wedstrijd verwacht op veld 11 om 14.00uur. SEV G2 moet op reis naar TOGB. Wat later op de middag, om 15.15 uur, wordt in Berkel afgetrapt.

  SEV heeft dit weekend 37 wedstrijden, kijk voor uw favoriete team op de site onder “wedstrijdinfo”.