• 85-jarige Gerard van Zadelhoff maakt come back!

    19 jul 2019
  • Na een noodgedwongen afwezigheid van 7 maanden maakte de 85-jarige Gerard van Zadelhoff, alias Gento, zijn comeback op het voetbalveld van SEV op donderdag 18 juli (Gento was een legendarische rechtsbuiten van het grote Real Madrid).

    Gerard had een hernia operatie achter de rug en moest derhalve van de artsen noodgedwongen tandenknarsend langs de lijn blijven staan. Net als de koeien, die in het voorjaar, na lange tijd de wei weer in mogen, ging Gento ook los en hoe! Zijn inmiddels bijna 30 medespelers van SEV waren ook de koning te rijk dat ze ballen weer op Gerard konden spelen! Door zijn slimmigheid, snelheid en techniek scoorde hij er op los, de reporter is de tel kwijtgeraakt. Na afloop omkleden, wat drinken en naar huis, want Gerard is dan weer de mantelzorger en kan er dankzij mensen in zijn omgeving op dondermiddag een paar uurtjes tussenuit.

    Wilt u er ook even uit en ook genieten van een heerlijk potje voetbal, kom dan gerust even kijken hoe 60-plussers vanaf 15.00 uur nog lekker in de wei huppelen! Mee doen kan natuurlijk ook, bij Sport en Vriendschap aan de Kastelenring bent u altijd welkom!

    Na afloop tijdens de inmiddels beroemde "SEV keek op de week", binnen óf buiten op het terras, worden alle problemen in de wereld in een handomdraai opgelost!