• We hebben het droevige bericht ontvangen dat afgelopen week, op hoge leeftijd, Arie Dijkhuizen is overleden; Arie was al geruime tijd ziek.

  Arie heeft heel veel gedaan voor SEV. Al vrij snel na de oprichting van SEV raakte Arie betrokken bij de Jeugd van SEV. Arie heeft in het bestuur gezeten, was jeugdsecretaris en daardoor ook lid van de Jeugdcommissie, en velen van de huidige leden en van de oud-leden hebben Arie meegemaakt als een zeer enthousiast en betrokken jeugdleider en -trainer.

  Hij was mede-organisator van de buitenlandse reizen van de SEV-jeugd naar onder andere Möckmühl, Neumünster en Sickenhofen. En hij was betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse zaalvoetbaltoernooien in de Fluit.

  Toen zijn zoon Arjan in 1979 ging voetballen was Arie (tot 1985/86) vele jaren leider van zijn team.

  Arie is eveneens jarenlang KNVB-scheidsrechter geweest; Arie floot op zondag, maar hij heeft ook op zaterdag vele wedstrijden bij SEV geleid.

  Tot op hoge leeftijd volgde Arie wat er bij SEV gebeurde, al kwam hij niet meer zo vaak op het complex. Maar hij was er onder meer nog wel bij de feestelijkheden rondom het 60-jarig jubileum van SEV, om herinneringen op te halen met vele oude bekenden.

  Voor degenen die afscheid willen nemen van Arie: zie bijgaande kaart.

  Het bestuur van SEV is Arie heel dankbaar voor wat hij voor SEV heeft betekend. Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte.

  Bestuur SEV