• Arjan Kortleven volgend seizoen hoofdtrainer SEV

    8 jan 2023
  • Op de gezellige nieuwjaarsreceptie van SEV maakte voorzitter Harry Oldersma zaterdag bekend dat Arjan Kortleven volgend seizoen hoofdtrainer is van SEV. Hij volgt dan Kenneth Soechit op.

    Kortleven, nu nog actief bij competitiegenoot Graaf WillemII Vac, heeft zijn roots liggen in het Twentse Almelo, waar hij tot 2005 gevoetbald heeft bij Oranje-Nassau; voornamelijk in de 1ste elftallen. Een jaar of 10 geleden is hij het trainingsvak ingerold. We kennen hem als een sportieve, enthousiaste en rechtvaardige trainer die op de dag van de nieuwjaarsreceptie  41 jaar werd. In het dagelijkse leven is hij vader van 2 kinderen van 13 en 11 jaar, en werkzaam als senior rechercheur bij de Politie-eenheid Den Haag.

    Zijn kracht ligt onder meer in de ontwikkeling van jonge spelers. Kortleven: ”Om die in hun kracht te laten spelen en zich te laten ontwikkelen, met als hoofddoel te slagen bij het 1e elftal, is een ontzettend mooi proces. Ik heb dit al een aantal keer mogen meemaken, door spelers bij het 1e af te leveren die langdurig onder mij hebben gespeeld/getraind. Dat drijft mij enorm, naast mijn liefde voor het voetbal”.

    SEV is zeer tevreden met de komst van Arjan Kortleven en kijkt uit naar de samenwerking.