• Buytenpark begint sterk en oefent direct veel druk uit op ons. Deze druk wordt beloond met een snelle 2-0 voorsprong. We komen steeds meer in de wedstrijd en krijgen ook steeds meer kansen. Twee kopballen van Willem die beide net overgaan en nog wat kansen op kansen. Joe, in topvorm, redt ons drie keer met fantastische reddingen. Maar aan de 3-0 kan hij helaas niks doen.

Na een minuut of 30 komen wij steeds meer in de aanval en komen we vaak via de rechterkant van Toine door. Maar iedere keer is het net de laatste pass die niet goed aankomt. Jakob komt nog een keer goed door aan de linkerkant en wordt met een judoworp over de zijlijn gegooid. De scheids die sowieso al niet zijn beste wedstrijd floot, liet het onbegrijpelijk gaan.

Rust. De tweede helft beginnen we net zoals de eerste. Net niet scherp genoeg. Zo staat het na 7 minuten al 6-0 voor Buytenpark. Mik komt nog een keer goed door via links maar zijn voorzet is net iets te scherp en de keeper kan de val opvangen. De tegenaanval van Buytenpark eindigt in een doelpunt en zo staat het 7-0. Gezien het spelbeeld een beetje geflatteerd.

Thijmen maakt een mooie rush over links en geeft een voorzet die net niet bij Nilesh aankomt. Niet veel daarna komt Thijmen nog een keer door en legt de bal voor op Jonne die van de kans schrikt en de bal voor open doel mist.

SEV krijgt nog een paar mooie kansen, zoals een hand afstandsschot van Toine die de keeper uit de kruising plukt. Buytenpark komt nog een laatste keer goed door en krijgt een één op één situatie, maar Joe laat nog een keer zien dat hij in topvorm is en slingert zich ervoor.

De scheids fluit voor de laatste keer. Een grote nederlaag. We hadden minimaal twee goals verdiend. Man of the Match: Joe!