• Zaterdagmiddag, een lekker zonnetje en veel familie langs de kant; de ideale omstandigheden voor een mooie voetbalpot! Vandaag speelt SEV JO8-3 uit tegen de JO8-6 van Concordia uit Delft. Helaas waren onze vaste spelers Ties en Damin afwezig. Top dat Thomas wilde invallen!

    Stipt om 13.15 uur gestart. Gelijk een corner voor Concordia te pakken. Gelukkig komen ze niet goed voor de goal. Na 5 minuten scoort Thomas uit de counter de 0-1. Concordia geeft wat meer gas, maar keeper Joshua heeft tweemaal achter elkaar een mooie redding en houdt zijn doel schoon. SEV zit goed in het spel, de jongens spelen al vaker over naar elkaar. Na eerst een bijna goal scoort LeBron knap de 0-2!

    Na de korte break kabbelt de wedstrijd voort. Wel mooie acties, maar geen treffers. SEV heeft geen overwicht, maar creëert wel mooie kansen. Na een mooie sliding van Ruben en een corner voor Concordia is het rust.

    Het team van SEV is fit en aanvallend aan de 2e helft begonnen. Zeger scoort al gauw de 0-3! Ai, concordia krijgt een kans en de 1-3 wordt gemaakt. Daarvoor had keeper Yannick een schitterende redding. De scheidsrechter geeft kort daarop onterecht de bal aan Concordia en daarmee scoren ze ook hun 2e doelpunt.

    Yes, na een mooie voorzet van Thomas scoort Zeger de 2-4. Daarna een corner voor Concordia, maar deze wordt weer goed gehouden door Yannick!

    Lebron scoort kort daarna de 2-5. Na mooie acties van Joshua en Ruben maakt Zeger een hattrick! 2-6 is ook uiteindelijk de eindstand!! De jongens werken al maanden hard aan hun voetbalskills en dat is vandaag beloond met een zeer verdiende overwinning, wat een toppers!