• Lieve Sev leden,

  Vanaf mijn zevende jaar loop ik rond bij Sev. Als Speler, Jeugd-trainer en last but not least... als scheidsrechter. Dit deed ik met heel veel plezier en enthousiasme. Kan ook niet anders want wat een heerlijke club is Sev. Altijd even gezellig en warm.

  Na een kort ziekbed, is in Januari mijn vrouw Elisabeth overleden. Dit was een grote klap voor ons. Mijn dochters en ik zijn in die tijd overspoeld met lieve reacties en steun. Ook vanuit Sev hebben wij ontzettend veel steunbetuigingen mogen ontvangen. Dat heeft ons zo goed gedaan. Het maakte ons verlies meer draaglijk. Dankjulliewel.

  Zoals meerdere van jullie inmiddels wel weten, zijn mijn jongste dochter Rosalie en ik inmiddels verhuisd naar het oosten van het land. Naar Winterswijk. Hierdoor heb ik helaas ook afscheid moeten nemen van het fluiten bij Sev. Van veel Sev vrienden heb ik persoonlijk afscheid kunnen nemen en mogen bedanken, maar bij lange na nog niet van iedereen.

  Alsnog willen wij iedereen bedanken voor alle steun die we van jullie hebben mogen ontvangen en de mooie jaren die we op Sev hebben mogen meemaken.

  Nogmaals bedankt voor alle steun, hele fijne feestdagen en een sportief en liefdevol 2019.

  Veel liefs,
  Ron, Marijne, en Rosalie Kuyt.