• IJs en weder dienende. Voor veel teams stond er ook afgelopen zaterdag competitie op het programma maar gooiden de weergoden roet in het eten. We gaan er van uit dat we zaterdag lekker kunnen voetballen. SEV 1 hervat de competitie dan tegen laagvlieger DVC. Op het hoofdveld wordt om 14.30 uur afgetrapt. Met minder dan drie punten zal trainer Denis Luhulima geen genoegen nemen. SEV 2 moet nog een weekje wachten maar oefent wel om 11.00 uur tegen Ariston 2. SEV 3 mag al wel vol aan de bak. DWO komt op bezoek en de Zoetermeerders hebben maar 1 verliespunt meer. Op veld 2 zet scheidsrechter Jansen de mannen om 13.00 uur in beweging.

    Ook VE1 speelt thuis, op veld 3 ontvangen de heren Semper Altius om 15.00 uur. De G-teams hebben als altijd de wedstrijden keurig verdeeld over uit en thuis. SEV G1 speelt om 14.00 uur thuis tegen Delft en SEV G2 gaat op bezoek bij TOGB.

    Bij de jeugd beginnen de teams met een schone lei. JO19-1 heeft een uitwedstrijd maar hoeft niet ver! Om 13.30 uur wordt op veld 6 gespeeld tegen buurman RKAVV. JO17-1 heeft na de sterke najaar competitie een stapje omhoog gemaakt en gaat nu in de 2e klasse bewijzen dat dit terecht is. WIK komt naar de Kastelenring en op veld 2 wordt om 11.00 uur afgetrapt. SEV JO15-1 speelt op een bijzonder tijdstip uit tegen Wippolder, exact 13.10 uur wordt daar afgetrapt. Ook SEV JO13-1 heeft een flinke stap gezet. In de 1e klasse kan het laten zien dat het sterke bekersucces van twee weken terug een opmaat is voor een goede klassering in deze zware klasse. Tegen Rijnsburgse Boys (uit) klinkt om 10.00 uur het eerste fluitsignaal. JO11-1 mag vroeg opstaan. Om 9.00 uur wordt op veld 2 gespeeld tegen DVC.

    Er staan nog bijna 30 wedstrijden op het programma. Teveel om hier op te nemen dus kijk vooral op de site onder "wedstrijdinfo" naar uw favoriete team.