• Een kleine windkracht zes, storm en regen in het vooruitzicht, het is dus herfst en dat zullen we weten ook. Zaterdag zal dan ook volop gebruik worden gemaakt van de kunstgrasvelden, een zekerheid in dit jaargetijde.

    Na de klinkende overwinning afgelopen zaterdag is het voor SEV 1 zaak weer even scherp aan te treden tegen de Weteringse Voetbal Combinatie. De jonge fusieclub (2015) zal na een aarzelende start van de competitie de mouwen opstropen en WVC is zeker van plan de huid duur te verkopen. Het Leidschendams publiek wacht een zeer interessant treffen op veld 1 waar om 14.30 uur wordt afgetrapt. SEV 2 heeft wat goed te maken. Dit jonge elftal voetbalt goed maar snakt naar de eerste overwinning. Wederom is een ervaren team met veel oud eerste elftal spelers de tegenstander. Om 11.00 uur wacht, eveneens op veld 1, Noordwijk 3.

    De oudste jeugd heeft het afgelopen zaterdag goed gedaan. JO19 speelde gelijk waar een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoorde. Doortrekken die lijn al staat zaterdag een zware tegenstander op het programma. Op veld 2 treedt om 11.15 uur Valken’68 JO19-1 aan om ook voor de driepunter te strijden. Een leeftijdsgroep lager noteerde de JO17 vorige week een knappe overwinning. Om 11.00 uur wordt op veld 3 Graaf Willem II VAC opgewacht voor een vervolg. Kom kijken!

    JO15 opent de drukke zaterdag op de Kastelenring om 9.00 uur op veld 1 tegen DWO. Eens kijken of we de tribune vol krijgen.

    Van heel vroeg naar gerieflijk in de middag. VE1 gaat richting Scheveningen om daar tegen SVC’08 te spelen. Aftrappen staat om 15.15 uur gepland. VE2 blijft thuis en speelt om 15.00 uur op veld 3 uur tegen Moerkapelle. De dames spelen uit maar hoeven niet ver weg. Op een keurig tijdstip, 12.30 uur, gaan zij naar Voorschoten om daar tegen de plaatselijke verenging van die naam de punten op te halen.

    Er staan zaterdag nog veel meer wedstrijden op het programma waarbij alle teams van JO10 en JO9 thuis spelen. Het hele programma ziet u op de site onder wedstrijdinfo.