• De inVESTEring ondersteunt vrijwilligers van SEV

  17 mrt 2020
 • Wie zijn wij? 
   
  Een commissie binnen de vereniging die als doel heeft activiteiten door en voor vrijwilligers te ondersteunen.
   
  Dit is alweer het elfde seizoen dat de inVESTEring bijdraagt in de vele activiteiten die vrijwilligers voor de club doen. In al die jaren zijn diverse activiteiten ondersteunt of mede mogelijk gemaakt te weten de lunch tijdens het Hemelvaartstoernooi, de open dag voor nieuwe jeugdleden, de jaarlijkse activiteit van de clubscheidsrechters, de nieuwjaarsbijeenkomst, de aanschaf van het terrasmeubilair en picknicktafels, de aanleg van het Nico de Kleijn pannakoeveldje, de aanschaf van de LCD TV en geluidsapparatuur in de VESTE, het senioren voetvolleytoernooi, de opstart van het Walking Football en diverse activiteiten in het peuter-, jeugd- (inclusief de internationale toernooien), selectie- en G-voetbal. Ook zijn veel vrijwilligers in het ‘zonnetje’ gezet met een bos bloemen en een dinercheque voor twee personen. 

  De inVESTEring heeft (gemiddeld) 85 inVESTEerders. Gestreefd wordt naar 100, dus nieuwe inVESTEerders zijn van harte welkom..

  Om ook jouw naam op het schitterende tegelplateau in de VESTE te krijgen hoeft je slechts € 50,00 over te maken op rekening NL24RABO0166982601 t.n.v. SEV De inVESTEring. Je ondersteunt hiermee de vrijwilligers in de vele activiteiten die zij in het belang van de voetbalvereniging SEV doen. 

   

  Voorzitter

  Frank Hederik

  06-21659322

  Secretaris/penningmeester

  Pieter Donath

  06-27065406

  Lid

  Erwin de Ruijter

  06-20324502

  Lid

  Ton Speelberg

  06-54226551

  Emailadres

  investering@sev-voetbal.nl

   
 • De aanschaf van het terrasmeubilair en picknicktafels, (mede) mogelijk gemaakt door de InVESTEring.