• De InVESTEring zet Jan Mulder in het Zonnetje

    6 jan 2019
  • Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van 5 januari is Jan Mulder bedankt voor de vele jaren waarin hij als vrijwilliger voor SEV actief is geweest. Namens de InVESTEring sprak Frank Hederik enkele lovende woorden en overhandigde Ton Speelberg een bos bloemen en een dinercheque voor twee personen. Jan was onder meer jeugdtrainer, leider van diverse jeugdteams en is nu assistent-trainer van de seniorenselectie. Bij de vernieuwing van het clubgebouw verrichte hij veel (verf-) klussen.

    Voorzitter van de InVESTEring Frank Hederik memoreerde dat de InVESTEring dit jaar 10 jaar bestaat en bedankte oprichter Sjoerd Koster voor dit initiatief. In al die jaren kon ruim € 40.000,- worden besteed als ondersteuning voor de vrijwilligers maar ook voor uitgaven als terrasmeubilair, picknicktafels, geluidinstallatie en het Nico de Kleijn Pannaveldje.

    Op het schitterende tegelplateau in de VESTE/het clubgebouw prijken nu liefst 85 tegels. Gestreefd wordt om de komende jaren het plateau vol te krijgen met 100 namen van InVESTEerders. Dit kan door een bijdrage van € 50,- te storten op rekening NL24RABO0166982601.