• De InVESTEring zet Jos en Jolanda van Haarlem in het Zonnetje

    21 mrt 2024
  • SEV heeft via de InVESTEring twee vrijwilligers gehuldigd.

    Het ‘in het Zonnetje’ zetten vond afgelopen donderdag plaats voorafgaand aan de lunch in het Buurtresto. De InVESTEring is een commissie van SEV waaraan deelnemers een bijdrage geven waarmee vrijwilligers en beleid worden gesteund om activiteiten te kunnen uitvoeren. Jos en Jolanda bereidden de laatste jaren regelmatig maaltijden voor de deelnemers aan het Buurtresto. Dit wordt zowel door de vereniging SEV als iedereen die betrokken is bij het Buurtresto zeer gewaardeerd. Vaak zijn zij de bedenkers van het menu en zorgen voor de inkopen. Regelmatig komt het voor dat zij de dag van tevoren al thuis de maaltijd voorbereiden.

    Voor hun inzet als vrijwilliger werden Jos en Jolanda bedankt door bestuurslid van de InVESTEring Ton Speelberg die naast lovende woorden ook een dinercheque van PUURR aan de Vliet voor twee personen, een plantenbakje en bloemen overhandigde.

    Naast hun bijdrage aan de kookactiviteiten voor het Buurtresto werd gememoreerd dat Jos vanaf 2009 samen met Rob de Ruijter vele jaren leider was van het eerste en tweede selectieteam en hij deed mee in het organiseren van trainingskampen. In 2020 nam hij de niet gemakkelijke taak op zich om de uitgifte van kleding voor de hele vereniging te regelen en hij bakte iedere maand op donderdagavond pannenkoeken voor de selectiespelers. Ook gememoreerd werd dat Jolanda enkele jaren ervoor zorgde dat op de nieuwjaarsreceptie de nodige hapjes werden klaargemaakt en geserveerd.