• De InVESTEring zet Toke Knijnenburg en Ruud van Nunspeet in het Zonnetje

    6 jan 2020
  • Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van 4 januari zijn Toke Knijnenburg en Ruud van Nunspeet bedankt voor de vele jaren waarin zij als vrijwilliger voor SEV actief zijn geweest. Namens de InVESTEring motiveerde voorzitter Frank Hederik waarom zij gehuldigd worden en overhandigde Ton Speelberg beiden een bos bloemen en een dinercheque voor twee personen.

    Ruud is al zo’n 35 jaar lid van een kantineploeg, was 12 jaar jeugdleider van onder meer zijn twee zoons, 6 jaar lid van de jeugdcommissie en 4 jaar lid van de Technische Commissie. Twintig jaar verrichtte hij in de vroege ochtend velddienst met aansluitend de taak van bestuurslid van dienst. In de periode 1980-1991 voetbalde hij bij SEV en is vanaf het begin van zijn lidmaatschap (kritisch) supporter van SEV 1.

    Toke was meer dan 40 jaar de vrouw achter Theo Knijnenburg (hij overleed onverwacht op 13 februari 2019) waardoor Theo in de gelegenheid is geweest heel veel dingen voor SEV te doen. Daarnaast is zij al decennia onderdeel van de kantineploeg waaraan ook Ruud deelneemt. Al heel wat jaartjes verzorgt zij met anderen de lunch van het Hemelvaarttoernooi en de laatste jaren de catering van de Nieuwjaarsbijeenkomst.

    Gezien de enthousiaste reacties van de aanwezigen viel de huldiging in goede aarde.