• We schrijven zaterdag 20 maart. Na een week zonder SEV Games mocht de jongste jeugd het veld weer betreden voor de één na laatste speeldag in deze ronde van de SEV Games.

    Er werden leuke duels uitgevochten op het veld. We hebben grote uitslagen gezien, maar ook diverse wedstrijden die in een gelijkspel geëindigd zijn.

    Als we naar de beide poules kijken, dan zien we in de poule van de JO10, 11 en 12 dat Matthijs Hörters de eerste plek heeft overgenomen van Jayden Scoop. Jayden had een zwaardere ochtend en is hierdoor gezakt naar een derde plek. Jaydey van der Kleij deed goede zaken en is naar een tweede plaats geklommen. Jaydey heeft in deze poule dan ook de meeste punten van de dag behaald.

    In de poule van de JO7, 8 en 9 zijn er geen grote verschuivingen in de top. Yannick van Kooten staat nog steeds bovenaan. Brent Achterhof heeft vandaag de meeste punten gehaald en is hierdoor opgeklommen naar een tweede plek. De derde plaats wordt ingenomen door Stijn Redeker.

    Komende zaterdag is de laatste speeldag van de tweede editie van de SEV Games. We zijn reuze benieuwd wie er met de prijzen vandoor gaan.