• Droevig bericht: Henk Voogd overleden

  8 okt 2019
 • Afgelopen zaterdagavond is Henk Voogd, na een ernstig ziekbed, overleden.
  Henk was voor velen van SEV een heel bekende en markante persoonlijkheid. Henk is in 1978 lid geworden van SEV en heeft toen een aantal jaar in een recreatief seniorenteam gevoetbald. Bij de oprichting van de G-afdeling was Henk een van de eersten die zich daarvoor meldde. Hij is begonnen in de G1, en toen voor de G2 een goede verdediger werd gezocht was Henk bereid om voor dat team te gaan spelen. Hij is ook enkele jaren aanvoerder geweest van de G2.
  Henk heeft heel veel vrijwilligerswerk gedaan. Hij heeft jarenlang op zaterdag gezorgd voor het oppompen van de ballen en het plaatsen van de hoekvlaggen op de velden; en aan het eind van de dag was Henk er ook nog vaak om de vlaggen weer op te halen.

  Henk was ook  jarenlang (van 1997 tot einde clubblad in 2011) een trouwe bezorger van het clubblad in de Gravin J. v. Stolberglaan en de Pr. Frederiklaan.
  Vanaf 2006 was Henk vaste toeschouwer bij het G-team van zijn vrouw Anneliese. 
  Wij wensen Anneliese, de broers van Henk, verdere familie, spelers en begeleiders van de G en andere kennissen van Henk heel veel sterkte toe.
   
  Bestuur SEV