• Een beperkt programma dit weekeinde.

  19 okt 2017
 • Ons vlaggenschip is de competitie voortvarend begonnen. Nu zaak om deze lijn vast te houden want ook de concurrentie heeft alles gewonnen en met bizarre uitslagen. Zo staat Alphia bovenaan met de volle winst na vier wedstrijden met een doelsaldo van 32 voor en 1 tegen. SEV 1 speelt komende zaterdag uit tegen de studenten van lvv Football Factory. Aanvang 14.30 uur.

  SEV 2 oefent thuis om 12.00 uur tegen CWO uit Vlaardingen.

  Het is herfstvakantie dus heel weinig wedstrijden op het programma. Van de oudste jeugd speelt JO17-1 voor de beker tegen Rijnstreek. Voor JO17-2 staat geen wedstrijd op het programma. Dat is wel een beetje jammer na de knappe zege afgelopen zaterdag bij HBS. Op Creayenhout werd de thuisploeg met prima voetbal in een spannende wedstrijd met 2 – 3 opgeknapt.

  JO15-1 kan ondanks de vrije dagen op zaterdag niet uitslapen. Er wacht een uitwedstrijd bij Ter Leede en de wedstrijd staat gepland om 9.00 uur.

  De veteranen doen niet meer aan schoolvakanties en bekeren. VE1 gaat naar DSVP en trapt om 15.00 uur af in Pijnacker. VE2 gaat richting Scheveningen om tegen SVC’08 aan te treden. Wel op een bijzonder tijdstip. Het eerste fluitsignaal klinkt daar om 15.20 uur.

  De dames genieten van een vrij weekend.

  Er zijn nog wat meer beker-, oefen- en competitiewedstrijden. Kijk daarvoor op de site onder “wedstrijdinfo”.