• Op bezoek bij DHL speelde JO19 een prima wedstrijd tegen de nummer 1 op de ranglijst. Vanaf de aftrap wilden de Leidschendammers laten zien dat dit niet zo maar een potje herfstvoetbal was. Zeer compact spelend werd geen (grote) kans weggegeven maar omdat ook DHL goed verdedigde konden de kleine mogelijkheden door SEV niet worden benut. Wel had SEV een strafschop moeten hebben voor een stevige overtreding op Rashid maar de verder prima leidende scheidsrechter gaf voordeel waar uiteindelijk niets uit kwam.

Na rust komt SEV terecht op 0 - 1. Door de treffer en de logische blijdschap was even de concentratie weg waardoor DHL al vrij snel de gelijkmaker op het bord toverde. Nu was SEV meteen weer bij de les en hard werkend volgden de kansen. Het afronden viel niet mee en dan komt de aloude voetbalwet weer om de hoek kijken. Zelf niet scoren dus… 5 minuten voor tijd countert DHL naar 2 -1. En treffer waar zelfs de uitstekend keepende Youri niets aan kon doen. Met man en macht werd de jacht op de gelijkmaker geopend. Deze bleef helaas uit. “Teleurgesteld maar trots op de spelers”, zo kon uit mond van beide trainers worden beluisterd.