• Een geweldige afsluiting van seizoen 2018-2019!

  8 jul 2019
 • Een prachtig, leerzaam maar ook zwaar en lang seizoen is afgelopen week afgesloten met twee prachtige finale prijzen. In het reguliere seizoen werd er voor de competitie zowel in de tweede klasse (voor de winterstop), als in de eerste klasse geacteerd. Verder werd er gevoetbald voor de beker (geëindigd in de halve finale), Haaglanden Cup JO12 en JO13 en werden er diverse toernooien gespeeld, waarbij de toernooiwinst van ons eigen hemelvaart toernooi natuurlijk de mooiste was. Tezamen met nog 21 oefenwedstrijden stond de teller daarmee voor het begin van de Leidschendam Voorburg cup op ruim 62 wedstrijden!
   
  Als afsluiting dus nog de LV cup 2019. Door omstandigheden zijn de eerste jaars spelers (Jelano, Serge, Kasper, Teun, Aaron, Tessa, Roby en Storm) gevraagd om aan te treden in zowel de JO13 als de JO14 competitie. Met een aanpassing van het nog resterende trainingsschema was dit geen probleem. Voor de ouders soms een beetje passen en meten met het vervoer.
   
  Maandag 25 juni was de eerste wedstrijd van de JO13 competitie. Aangevuld met de topspelers Bas, Daniel, Finn, Inge, Yanick en Stefan, werd de eerste wedstrijd meteen overtuigend gewonnen met 8-1. Op de laatste dag van het toernooi werd de eerste plaats veilig gesteld met een 8-2 overwinning op Wilhelmus. Negen punten uit 3 wedstrijden en 40 doelpunten voor en 4 tegen. Cijfers waar je mee thuis kunt komen!

  Het feit dat alle jongens tijdens het seizoen al in een 11 tegen 11 competitie hebben gespeeld naast de individuele kwaliteiten, maakten overduidelijk het verschil. Top! Jullie hebben de eer van SEV in deze leeftijdsklasse hooggehouden. Voor sommige jongens was het zelfs het derde jaar op rij dat de eerste plaats werd binnen gehaald.
   
  Op de woensdagen werd de JO14 competitie gespeeld. Aangevuld met onze nieuwe topspeler Siem werd hier goed en aantrekkelijk voetbal gespeeld en werd nogmaals duidelijk dat de jongens volgend jaar prima uit de voeten kunnen in de JO14 competitie ondanks dat de tegenstander soms wel eens wat aan de grote kant is. Vooral bij Stompwijk vraag je je af wat ze daar te eten krijgen. Ongeslagen eindigde de jongens en dame natuurlijk op de verdiende eerste plaats. Klasse!
   
  Namens alle ouders en andere toeschouwers die met regelmaat langs de kant staan, bedankt voor een mooi jaar. We proberen altijd kritisch te zijn om uiteindelijk nog beter te worden maar jullie inzet, strijd en spel is een genot om naar te kijken.
   
  Trotse coaches en trainers.