• Een uitstekend weekend voor SEV!

    2 dec 2018
  • SEV 1 blijft na de prima overwinning op Laakkwartier (5-0) goed in het spoor van koploper Ariston’80. Na een kalme eerste helft werd Laakkwartier in de tweede helft overlopen (zie verslag). En hier foto's van SEV 1. Ook  SEV 2 hield de driepunten in huis en na een vroeg (ten onrechte?) afgekeurde treffer werd het publiek tot in de slotfase in spanning gehouden. De bevrijdende 1-0 tegen Voorschoten’97 zorgt ook voor wat lucht op de ranglijst en voor kippenpoten op de training. SEV 3 scoorde in de eerste helft tegen Blauw Zwart niet, de tegenstander ook niet dus was het vizier gericht op de tweede helft. Toen werden de doelpunten keurig verdeeld 2-2. 

    Bij de jeugd blijft JO19-1 wat worstelen. Ook nu konden de punten uit bij BSC ’68 niet worden gepakt. Feest was het bij JO17-1. Nog voor het einde van de najaar competitie kunnen de mannen niet meer worden ingehaald. Met acht overwinningen en twee puntendelingen ziet het er op de ranglijst fraai uit. De 3-0 overwinning tegen Graaf Willem II-VAC omlijstte het succes (zie verslag). En klik hier voor foto's. Gefeliciteerd!

    JO15-1 speelde een goede wedstrijd maar kon het net niet bolwerken tegen Wilhelmus (2-0). Dat lukte JO13-1 wel. Uit bij Voorschoten’97 werd een duidelijke overwinning geboekt met 0-4. Hierdoor pakte de mannen de tweede plaats op de ranglijst achter het nog ongeslagen Wilhelmus. Nu komt Wilhelmus zaterdag naar de Kastelenring dus.....  JO11-1 zorgde deze zaterdag voor het doelpuntenfeest van de dag. Thuis tegen Scheveningen werd het maar liefst 7-7. Winnaar? Het publiek!