• Zonnige dag, prima leidende scheidsrechter De Vos, leuke wedstrijd. Beide teams lieten elkaar voetballen en opbouwen en SEV kreeg meteen mogelijkheden. Toch kwam Ommoord af en toe gevaarlijk opzetten maar tot echte kansen voor de thuisploeg leidde dit niet. In de 23e minuut was het Fares Douadi die de bal onderschepte aan de linkerflank. Jerry Speelberg verplaatste het spel naar de rechterflank waar Van Dijk een prachtvoorzet afleverde op Douadi 0-1! Even later was het Kasper Struijk die met een schot van afstand dicht bij de 0 – 2 was.

    Toch thee met 0 – 1. Kenneth Soechit had de mannen op scherp gezet en dit betaalde zich na 5 minuten in de 2e helft direct eruit. Het was aanvoerder Wessel van Huizen die bal in de kruising jaagde na een terugspeelbal van Douadi. Deze fraaie treffer vond (onterecht) in de ogen van de grensrechter geen genade. Helaas voor SEV afgekeurd! Niet veel later liet een van de spelers van Ommoord zich gaan en de scheidsrechter kon niet anders dan een rode kaart treken. Hierna voetbalde SEV gemakkelijker en vooral Reandrick de Jongh had een fantastische dag. Hij tekende voor de 0 - 2 als linksback vanaf de rechtervleugel. In de 70e minuut leek de wedstrijd gespeeld toen Van Dijk wederom Fares Douadi vond en deze de 0-3 op het bord zette.

    Toch maakte SEV het zichzelf nog even moeilijk. Een wervelende solo 1-3 en een domme overtreding 3 minuten later in het strafschopgebied dus strafschop en 2-3! De laatste 14 minuten veel strijd maar geen kansen meer!