• Door de aanscherping van de corona-maatregelen loopt dit kalenderjaar helaas minder fijn af dan we zouden willen: minder wedstrijden, minder trainingsmogelijkheden, minder gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Lichtpuntje in deze tijd is natuurlijk het kampioenschap van de G1 afgelopen zaterdag, dat terecht heel mooi werd gevierd: gefeliciteerd namens het bestuur! Veel dank ook voor de begeleiding van de G.

    En het bestuur wil vanaf deze plek graag iedereen bedanken voor zijn steun en loyaliteit het afgelopen jaar. Veel dank ook voor de vele vrijwilligers-werkzaamheden die worden gedaan om onze vereniging levendig en gezond te houden. We wensen alle (ouders van onze) leden, alle vrienden, supporters en sponsors van SEV, ondanks alle corona-maatregelen, toch heel fijne feestdagen toe en een gelukkig, voorspoedig en gezond 2022! Laten we hopen dat we snel weer zoveel mogelijk kunnen voetballen en trainen.

    Verder nog het volgende: het moge duidelijk zijn dat een Nieuwjaarsbijeenkomst, die we gepland hadden voor 8 januari a.s., er niet in zit. En dan de Algemene Ledenvergadering: het bestuur heeft daarvoor 18 januari 2022 gepland, om 20 uur. Het liefst natuurlijk een vergadering bij SEV, maar als dat wegens corona niet kan maken we er een digitale bijeenkomst van. Nogmaals fijne dagen en tot in 2022!

    Bestuur SEV