• G-jeugd

  Sinds 2010 trainen we ook met jeugdspelers binnen de G-afdeling van SEV, maar onder de vlag van Stichting Sportbelang SGK. Er wordt géén competitievoetbal gespeeld. Deze groep traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Voorlopig worden de trainingen op veld 11 (kunstgras) gegeven; dit is het veld gelegen naast de parkeerplaats bij onze buren RKAVV. Bij slecht weer wordt er normaliter uitgeweken naar de sporthal van het complex aan de Kastelenring, maar in deze periode van volop aanpassingen vanwege de gezondheid doen we dat niet; er wordt dus alleen buiten getraind! Er is géén training in de schoolvakanties en de winterstop doen we niet aan.

  De trainingen worden verzorgd door Rob de Bruijckere, Johan van Dongen, Leo Fredriksz, Bert Meerman, Jorge Pestana Ferreira en Reinoud de Ronde. De trainingen zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade (nu even niet gezien de bekende en beperkende omstandigheden).

  Als de kinderen er naar onze mening aan toe zijn, en dit ook de instemming van de ouders heeft, kunnen zij “doorschuiven” naar “de groten”. Daar is een aparte groep gemaakt, waarin zij kunnen wennen aan het spelen met en tegen volwassenen. Deze groep traint tegelijkertijd met de groep die ook competitievoetbal speelt , in beginsel apart van elkaar. Soms, met name bij partijtjes, worden de groepen bij elkaar gevoegd. Naast de training op woensdag worden er ook soms activiteiten op de zaterdag georganiseerd (nu even niet wegens de bekende omstandigheden). Ook hier geldt dat het kind zich er prettig en veilig bij moet voelen.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld de Penaltybokaal, Pannenkoekentoernooi, de 5-december-viering (op 2 december deze keer) en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd. In onze nieuwsbrief geven we o.a. onze activiteiten bijtijds aan. Van deze genoemde activiteiten hebben wij alleen de Penaltybokaal kunnen laten doorgaan, het is helaas niet anders. Wij hopen van harte dat er 2021 weer meer mogelijk is.

  Wilt u eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, neem dan contact op met:

  Kirsten Wijers, tel.nr.: 06-19949944 of via e-mail: kirstenwijers@live.nl

  of:

  Rob de Bruijckere, tel.nr: 06-29254735 of via e-mail: r.debruijckere@ziggo.nl

 • Belangrijke data/evenementen

  Datum Evenement
  Let op: Elke woensdagavond training tot einde seizoen op veld 11 van 18.30 tot 19.30 uur


 • Training G-jeugd
  training G-jeugd