• G-jeugd

  Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met een jeugdafdeling binnen ons G-voetbal. Met onze jeugd trainen we wekelijks, maar spelen geen (competitie) wedstrijden. Onze jeugd traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De trainingen worden gegeven op veld 4 (gewoon gras), direct achter de tribune van het hoofdveld gelegen. Er wordt zoveel mogelijk alleen buiten getraind. Er is meestal géén training in de schoolvakanties, maar daarvan kan afgeweken worden. Een officiële winterstop doen we niet aan, dus trainen we wanneer dit gewoon kan!

  Onze trainingen worden verzorgd door, vaak al jarenlang, betrokken en enthousiaste trainers en zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade.

  Als de kinderen er naar onze mening aan toe zijn, en dit ook de instemming van de ouders heeft, kunnen zij “doorschuiven” naar “de groten”. Daar is een aparte groep gemaakt, waarin zij kunnen wennen aan het spelen met en tegen volwassenen. Deze groep traint tegelijkertijd met de groep die ook competitievoetbal speelt, maar in beginsel wel apart van elkaar. Soms, met name bij partijtjes, worden de groepen bij elkaar gevoegd.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld de Penaltybokaal, Pannenkoekentoernooi, de 5-december-viering en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd. In onze nieuwsbrieven geven we o.a. onze activiteiten bijtijds aan. Ook wordt informatie per e-mail en via de app gedeeld.

  Wilt u met uw kind hierbij zijn om eens vrijblijvend te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, neem dan contact op met:

  Kirsten Wijers, tel.nr.: 06-19949944 of via e-mail: kirstenwijers@live.nl

  of:

  Rob de Bruijckere, tel.nr: 06-29254735 of via e-mail: robdebruijckere@gmail.com

 • Belangrijke data/evenementen

  Datum Evenement
  Op zaterdag 3 juni 2023. Dagje uit naar Drievliet met toegift! Nadere info volgt t.z.t.
  Woensdag 7 juni 2023 om 18.30 uur Laatste training dit seizoen met een gezellige afsluiting!


 • Training G-jeugd
  training G-jeugd