• G-jeugd

  Alweer ruim 10 jaar trainen we met jeugdspelers binnen de G-afdeling van SEV, maar onder de vlag van Stichting Sportbelang SGK. Er wordt géén competitievoetbal gespeeld. Deze groep traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De trainingen worden gegeven op veld 4 (gewoon gras), direct achter de tribune van het hoofdveld gelegen. Er wordt zoveel mogelijk alleen buiten getraind. Er is meestal géén training in de schoolvakanties, maar daarvan kan afgeweken worden. Een officiële winterstop doen we niet aan, dus trainen we wanneer dit gewoon kan!

  De trainingen worden verzorgd door Johan van Dongen, Bert Meerman, Jorge Pestana Ferreira en Reinoud de Ronde. De trainingen zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade.

  Als de kinderen er naar onze mening aan toe zijn, en dit ook de instemming van de ouders heeft, kunnen zij “doorschuiven” naar “de groten”. Daar is een aparte groep gemaakt, waarin zij kunnen wennen aan het spelen met en tegen volwassenen. Deze groep traint tegelijkertijd met de groep die ook competitievoetbal speelt , maar in beginsel wel apart van elkaar. Soms, met name bij partijtjes, worden de groepen bij elkaar gevoegd.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld de Penaltybokaal, Pannenkoekentoernooi, de 5-december-viering en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd. In onze nieuwsbrieven geven we o.a. onze activiteiten bijtijds aan. Ook wordt informatie per e-mail en via de app gedeeld. Aangezien wij nog steeds in onzekere tijden leven, zijn veel dingen nu nog onder voorbehoud van wat er kan en mag tegen de tijd dat we weer beginnen.

  Wilt u met uw kind hierbij zijn om eens te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, neem dan contact op met:

  Kirsten Wijers, tel.nr.: 06-19949944 of via e-mail: kirstenwijers@live.nl

  of:

  Rob de Bruijckere, tel.nr: 06-29254735 of via e-mail: r.debruijckere@ziggo.nl

 • Belangrijke data/evenementen

  Datum Evenement
  Woensdag 13 oktober 2021. Penaltybokaal op veld 1 om 18.30 uur.
  Woensdag 10 november 2021. Pannenkoekentoernooi op veld 1 vanaf 18.30 uur.
  Woensdag 1 december 2021. Vanaf 18.30 uur Sinterklaastijd....
  Woensdag 20 oktober, 22 december, 29 december en 5 januari. Géén training!


 • Training G-jeugd
  training G-jeugd