• G-jeugd

  Sinds 2010 trainen we ook met jeugdspelers binnen de G-afdeling van SEV, maar onder de vlag van Stichting Sportbelang SGK. Er wordt géén competitievoetbal gespeeld. Deze groep traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Voorlopig worden de trainingen op veld 11 (kunstgras) gegeven; dit is het veld gelegen naast de parkeerplaats bij onze buren RKAVV. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de sporthal van het complex aan de Kastelenring. Er is géén training in de schoolvakanties en de winterstop.

  De trainingen worden verzorgd door Rob de Bruijckere, Johan van Dongen, Leo Fredriksz, Bert Meerman, Jorge Pestana Ferreira en Wim Roos. De trainingen zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade (nu even niet gezien de bekende en beperkende omstandigheden).

  Als de kinderen er naar onze mening aan toe zijn, en dit ook de instemming van de ouders heeft, kunnen zij “doorschuiven” naar G3. Dit is een groep waarin zij kunnen wennen aan het spelen met en tegen volwassenen. Deze G3-groep traint gewoon op de woensdagen en ook op enkele zaterdagen. Ook hier geldt dat het kind zich er prettig en veilig bij moet voelen.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld de Penaltybokaal, Pannenkoekentoernooi, de 5-december-viering (op 2 december deze keer) en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd. In onze nieuwsbrief geven we o.a. onze activiteiten bijtijds aan.

  Wilt u eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, neem dan contact op met:

  Kirsten Wijers, tel.nr.: 06-19949944 of via e-mail: kirstenwijers@live.nl

  of:

  Rob de Bruijckere, tel.nr: 06-29254735 of via e-mail: r.debruijckere@ziggo.nl

 • Belangrijke data/evenementen

  Datum Evenement
  Let op! Geen training op woensdag 21 oktober 2020.
  Woensdag 11 november 2020. Pannenkoekentoernooi jeugd en volwassenen. Hoofdveld, aanvang 18.30 uur.
  Woensdag 2 december 2020. Het is bijna Sinterklaas, dus wie weet loopt deze avond anders dan anders…..,
  de training begint gewoon om 18.30 uur.


 • Training G-jeugd
  training G-jeugd