• G-jeugd

  Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met een jeugdafdeling binnen ons G-voetbal. Met onze jeugd trainen we wekelijks, maar spelen geen (competitie) wedstrijden. Onze jeugd traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De trainingen worden gegeven op veld 4 (gewoon gras), direct achter de tribune van het hoofdveld gelegen. Er wordt zoveel mogelijk alleen buiten getraind. Er is meestal géén training in de schoolvakanties, maar daarvan kan afgeweken worden. Een officiële winterstop doen we niet aan, dus trainen we wanneer dit gewoon kan!

  Onze trainingen worden verzorgd door, vaak al jarenlang, betrokken en enthousiaste trainers en zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade.

  Als de kinderen er naar onze mening aan toe zijn, en dit ook de instemming van de ouders heeft, kunnen zij “doorschuiven” naar “de groten”. Daar is een aparte groep gemaakt, waarin zij kunnen wennen aan het spelen met en tegen volwassenen. Deze groep traint tegelijkertijd met de groep die ook competitievoetbal speelt, maar in beginsel wel apart van elkaar. Soms, met name bij partijtjes, worden de groepen bij elkaar gevoegd.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld de Penaltybokaal, Pannenkoekentoernooi, de 5-december-viering en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd. In onze nieuwsbrieven geven we o.a. onze activiteiten bijtijds aan. Ook wordt informatie per e-mail en via de app gedeeld.

  Wilt u met uw kind hierbij zijn om eens vrijblijvend te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, neem dan contact op met:

  Kirsten Wijers, tel.nr.: 06-19949944 of via e-mail: kirstenwijers@live.nl

 • Gezocht: trainers voor het G-voetbal op de woensdagavonden.
   
  Elke woensdagavond geeft een enthousiaste groep trainers training aan al even enthousiaste spelers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij hebben een grote groep volwassenen, die behalve trainen ook (op de zaterdagen) in competitieverband kunnen voetballen. Voor deze categorie kunnen wij wel wat extra handjes gebruiken bij de training en begeleiding, zeker als we op termijn een derde competitieteam zouden willen inschrijven.
   
  Maar met name bij onze jeugdgroep, waar alle beginselen op voetbalgebied nog bijgebracht moeten worden, kunnen wij versterking gebruiken. Deze groep is zeer divers qua samenstelling en waar het mogelijk is krijgen de spelers net even die extra aandacht/begeleiding die op dat moment gewenst is. Dit betekent dat we dan soms zeer kleine groepjes vormen, maar daar moeten we dan wel natuurlijk voldoende trainers voor hebben!
   
  Hou je van voetbal en heb je affiniteit met deze doelgroep, of wil je dit krijgen door bijvoorbeeld een maatschappelijke stage hieraan te koppelen, neem dan contact op met Kirsten Wijers via tel.nr. 06-19949944 of e-mail: kirstenwijers@live.nl. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Ook kun je nog kijken op deze website om een indruk te krijgen van ons. Via Teams/G-afdeling/G-jeugd (of G1 of G2) vind je meer informatie. Enthousiast geworden? Laat het ons gauw weten!
 • Belangrijke data/evenementen

  Datum Evenement
  Woensdagen 1 en 8 mei 2024 Géén training!


 • Training G-jeugd
  training G-jeugd