• G-jeugd

  De G-afdeling van SEV is enige jaren geleden uitgebreid met een groepje jeugdige voetballers vanaf ongeveer 10 jaar. Deze groep traint apart van de oudere G-spelers, op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur op het hoofdveld (kunstgras) of bij heel slecht weer in de sportzaal van het complex aan de Kastelenring. Er is géén training in de schoolvakanties en de winterstop.

  De trainingen worden verzorgd door Rob de Bruijckere, Mandy Duk, Leo Frederiksz, Bert Meerman, Jorge Pestana Ferreira, Wim Roos en Johan van Dongen. De trainingen zijn speels van opzet, plezier staat bovenaan! Er wordt begonnen met een warming up, daarna behendigheidsspellen met de bal waarbij de kinderen in kleine groepjes oefenen. Aan het einde van de training wordt een wedstrijdje gespeeld. Na afloop van de training wordt er in de kantine nog gezellig even nagepraat met een bekertje limonade.

  Gedurende het seizoen zijn er meerdere trainingsavonden met een extraatje, bijvoorbeeld penaltybokaal, pannenkoeken eten, de 5-december-viering (op 4 december) en niet te vergeten de traditionele seizoensafsluiting met een grote onderlinge wedstrijd, waarin familieleden en/of begeleiders van de jeugd zich helemaal kunnen uitleven, waarna gezamenlijk heerlijke zelfbereide hapjes worden genuttigd.

  Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Rob de Bruijckere, coördinator, tel.nr: 06-29254735 of via e-mail: r.debruijckere@ziggo.nl

 • Training G-jeugd
  training G-jeugd