• Na de storm en regen vorige week waren de weergoden de voetballers en het publiek deze zaterdag goed gezind. Weinig wind, een zonnetje, drukte langs de lijn en op de tribunes, allemaal ingrediënten voor een lekker voetbalmiddag. SEV 1 had na de nederlaag in Zoetermeer wat goed te maken en deed met een prima overwinning op GDA wat er werd gevraagd (zie verslag). 

    Aanstaande dinsdag (8-10) speelt SEV 1 voor de Halve Maan Cup om 20.00 uur thuis tegen Duno 1. Scheidsrechter is de heer M. Randson.

    Ook SEV 2 hield de defensie gesloten en de drie punten in huis met een 2-0 zege op DSVP. SEV 4 liet de eer aan Forum Sport maar SEV 5 speelde een sterke wedstrijd tegen DSO en won met 3-1.

    Bij de jeugd behaalde JO19-1 een knappe overwinning uit bij HBS (2-3) ook JO17-1 scoorde driemaal maar omdat HVV dat ook deed volgde een puntendeling. JO15-1 verloor nipt bij Wassenaar met 3-2. JO14-1 wist het net wel heel vaak te vinden. In en tegen Nootdorp werd het maar liefst 2-14! JO13-1 had het lastig en verloor van Quick Steps waarna JO11-1 met 12-2 weer flink uithaalde tegen sv Leidschenveen. Kijk voor de overige uitslagen op de site bij "wedstrijdinfo" of op de teampagina’s.