• Verenigingen en clubs zijn belangrijk, vindt de Rabobank. Daarom investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Ook SEV doet dit jaar weer mee. Help ons met jouw stem! Stem vanaf nu op onze club en onze partners, want iedere stem is geld waard!

  Als je lid bent van de Rabobank kun je stemmen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen voor SEV, hoe meer geld we ontvangen. SEV zet het geld in voor uitbreiding en begeleiding van de jeugdteams. We zijn daarom erg blij met jouw stem!

  Samenwerken werkt
  We werken in deze actie ook dit jaar weer samen met de scouting Hubertus-Brandaan en voetbalvereniging BSC’68 uit Benthuizen. Door extra stemmen te geven aan elkaars verenigingen helpen we elkaar om meer stemmen te verzamelen.

  Leden kunnen stemmen
  Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete verenigingen. Ben je nog geen lid van de Rabobank (en wel 18 jaar), vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen via:
  www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden.

  Stemmen via app of website
  Dat kan in de stemperiode tussen 4 en 25 oktober 2021. Via de app van de Rabobank of via www.rabobank.nl/clubsupport mag je drie stemmen uitbrengen.

  De echte winst van een club 
  Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land.