• Speel je een prima wedstrijd doet een makkelijk gegeven strafschop je de das om. Dat is eigenlijk in het kort de wedstrijd van JO17-1. Maar er gebeurde veel meer. De thuisploeg kwam al in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong door een dekkingsfoutje bij SEV. Bij SEV werden de mouwen nog wat extra opgestroopt en in de 20e minuut veroverde Mustafa de bal en hij stuurde Rashid weg. Rashid weet met zo’n kans wel raad en dus 1-1. SEV bleef strijden en een kwartier later is het weer Rashid die vrij het zestienmetergebied van HVC’08 in stormde en voor 1-2 zorgde. Rust. Na de thee kreeg Feras op een heel ongelukkige wijze de bal tegen de hand maar na een blik op het scorebord vond de scheidsrechter het een strafschop: 2-2. SEV schrok hier toch wel van en even was de organisatie zoek. Hier profiteerde de thuisploeg optimaal van want een paar minuten na de strafschop was het 3-2. Nu herpakte SEV zich goed en ging voluit op zoek naar de gelijkmaker. In de 60e minuut bracht Simon een vrije trap voor het Hoekse doel en viel de rebound voor de voeten van Rashid die zijn hattrick voltooide: 3-3. Terwijl SEV nog stond na te genieten, maakte HVC’08 goed gebruik van het moment van concentratieverlies en scoorde direct de 4-3. Ondanks aandringen lukte het nu niet om nog te scoren. Zonde!