• Inschrijven voor Voetvolleytoernooi kan nog

  16 nov 2021
 • De inschrijvingen stromen binnen en er is altijd plaats voor nog wat teams. Maar haast je!

  Voetvolley, hoe gaat dat ook alweer? Het toernooi speelt zich af in de zaal. Dit betekent een strikt deurbeleid voor de zaal (en voor de kantine). We nemen immers de coronamaatregelen zeer in acht en volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Houd de berichtgeving in de gaten. Deze avond kom je juist alleen binnen als je zaalschoenen, gymschoenen of in ieder geval schoenen zonder zwarte zool of hoge hakken draagt. Wat je verder boven je schoenen draagt moet je zelf weten.

  Er zijn kleedkamers beschikbaar waar je kunt omkleden en na afloop kunt douchen. De kleedkamers deel je met andere deelnemers (dames hebben vanzelfsprekend een eigen kleedruimte). Zorg dat je de kleedkamer schoon achter laat. De kleedkamers gaan niet op slot. 

  Het is voor de finalisten natuurlijk leuk als zij de finale spelen in een goed gevulde sporthal. Beetje druk op die schouders. Heb je de finale niet gehaald? Blijf dan gezellig even hangen en moedig jouw favorieten aan! Na de finale kunnen de dansschoenen aan en kun je Koning Derde Helft worden!

  Dan rest ons verder niets anders dan jullie veel geluk en plezier te wensen. Want plezier is het allerbelangrijkste! Dus druk punten, maak Adriaantje jaloers met je acrobatische kunsten, ga los op de dansvloer, doe een drankje en maak er een mooie avond van!
  Kortom, verzamel 3 vrienden en/of vriendinnen, schrijf je in via https://docs.google.com/forms

  Haal je zaalschoenen en dansschoenen van zolder en kom op 11 december naar de Kastelenring. De eerste wedstrijd start om 19.00 uur!

  Voor vragen kun je terecht via sev_voetvolley@outlook.com