• JO12-1 – jeugdvoetbaltoernooi SV Leidschenveen

    14 jun 2022
  • Als mooie afsluiting van het seizoen speelden wij bij SV Leidschenveen het 6e jeugdvoetbaltoernooi. Het weer was prachtig met een heerlijk zonnetje. Helaas kwam een team niet opdagen, maar hier werd snel op ingespeeld door de toernooicommissie. In plaats van 3 wedstrijden, mochten wij nu 4 wedstrijden spelen. 2 keer tegen hetzelfde team, maar dat is leuker dan maar 2 wedstrijden. 

    De eerste wedstrijd ging gelijk op, helaas wel een tegengoal geïncasseerd. En in de laatste minuut was er nog een mooie aanval, maar deze werd door de toernooi toeter helaas afgeblazen. De tweede wedstrijd ging moeizamer, de tegenstander was beter, vooral met afstandsschoten. Wel een mooie goal van Daimy. 

    De derde wedstrijd was de mooiste. Na een schitterende aanval over veel schijven, kon Daimy weer scoren, maar hij schoot tegen de keeper. In de rebound kon hierdoor Felicia met een prachtige uithaal wel scoren. Heel lang bleef het 1-0. Maar helaas werd het toch 1-1 en in de laatste minuut ook nog 1-2. Een kleine domper, maar wel goed gespeeld met mooie aanvallen.

    De laatste wedstrijd ging weer moeizaam en konden we ook niet omzetten in een winstpartij. Maar iedereen heeft goed gevoetbald en met het zonnetje was het een heerlijk toernooi. De derde prijs is een mooi resultaat en een mooie afsluiting. Op naar volgend seizoen op een heel veld!