• JO16-1 competitie sterk gestart

  21 sep 2021
 • Na een lange zomerstop is de JO16-1 weer fanatiek begonnen aan het nieuwe seizoen. De jongens hadden er zin, samen met onze nieuwe aanwinst Joël Rondhuis (overgekomen van RKAVV).

  Zo zijn we de competitie sterk gestart met een grote thuiswinst op DWO (8-1) en een mooie winst op bezoek bij Nieuwerkerk (1-4). Om de conditie snel op peil te brengen zijn er inmiddels ook een 4-tal oefenwedstrijden gespeeld.

  Afgelopen weekend stond er geen wedstrijd op het programma. Een weekendje rust dus…of nee…toch niet! Gezien het prachtige weer hebben ze een leuke training op het strand van Noordwijk afgewerkt. Net even iets anders dan op t gras, maar minstens net zo zwaar op het mulle zand en de warme nazomerzon.

  Aansluitend waren de mannen door de vader van Senna uitgenodigd om in zijn prachtige restaurant (NicebyElliott) te komen lunchen. Op het terras werden de mannen getrakteerd op een heerlijke verse hamburger en truffelpasta. Echt een aanrader om een keer te gaan eten!

  Woensdag 22 september staat er een oefenwedstrijd tegen WIK in het Zuiderpark gepland. En aanstaande zaterdag wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Alphense Boys. De aanvang van deze wedstrijd is om 11.00 uur. Het beloofd weer een mooi seizoen te worden.