• Kom en doe mee: SEV Voetbal zet deuren open tijdens Open Jeugdtraining

  4 apr 2024
 • Nu het weer eindelijk zonniger wordt, gaan veel kinderen met hun ouders opzoek naar een (nieuwe) sportvereniging. SEV Voetbal in Leidschendam zet daarom de deuren wijd open tijdens de nieuwste editie van de Open Jeugdtraining.

  De SEV Open Jeugdtrainingen in 2023 waren een groot succes. Veel kinderen die toen voor het eerst kwamen kijken zijn ondertussen een vast onderdeel van hun team. Samen strijden ze voor de overwinning tijdens de competitiewedstrijden, maar ook naast het veld weten ze elkaar te vinden. SEV is niet voor niets de afkorting van Sport en Vriendschap.

  Tijdens de Open Jeugdtraining worden de jonge voetballers en voetbalsters begeleid en uitgedaagd door de trainers met een reeks afwisselende trainingsactiviteiten. Of je nu nog nooit hebt gevoetbald of juist al enige ervaring hebt, deze training is geschikt voor iedereen. Je traint mee met het team wat het beste past bij jouw leeftijd en niveau.

  De Open Jeugdtraining vindt plaats op de sportfaciliteiten van SEV, gelegen op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. We starten om 17:00 uur (inloop om 16:30 uur) en het duurt tot 18:00 uur. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen en bij te dragen aan de positieve voetbalsfeer. Na het harde werk staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst en beker limo klaar.

  Wat: Open Jeugdtraining bij voetbalvereniging SEV
  Voor wie: Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar
  Wanneer: Woensdag 10 april Hoe laat: 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)
  Waar: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam
  Toegang: Gratis

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via sevleden@sev-voetbal.nl.