• Laatste kans voor Inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie 2017

  13 nov 2017
 • Beste SEV-leden,

  Het verkopen van de loten van de Grote Clubactie is bijna voorbij. Lever je boekje met verkochte loten vóór 18 NOVEMBER in de commissie kamer in. Daar staat een doos waar je je boekje met verkochte loten in kunt doen.

  Nadat de boekjes zijn ingeleverd worden de loten ingevoerd bij de Grote Clubactie en maken de kopers kans op mooie prijzen. Ben je te laat met inleveren dan kunnen de loten niet meer ingevoerd worden.

  Zoals elk jaar krijg je voor het verkopen van de loten een beloning. Die krijg je later via de leider van je team. Doe nog even je best want heb je meer dan 20 loten verkocht dan krijg je nog de extra kortingsbonnen voor leuke uitjes.

  Beloning Clubactie: 
  1. SEV beloont de verkopers, m.b.v. de verkoopboekjes, met een patatmet bon en voor elk verkocht lot ontvang je € 0,25. 
  2. Als je 20 of meer loten verkoopt ontvang je een voucher die recht geeft op een gratis kaartje voor Bobbejaanland, 50% korting op Schiphol behind the scenes en/of 50% korting bij Madame Tussaud of 10% shoptegoed bij sportboxx.com.
  3. Als je veel loten hebt verkocht word je (extra) beloond. Kijk en registreer je hiervoor op www.kids.clubactie.nl. de hoofdprijs is een Playstation 4.

  Marcel Strik ( strikmj@gmail.com).