• Raadpleeg de routekaart om te zien voor welke categorieën en leeftijdscategorieën de KNVB REGIOCUP al van toepassing is en welke deadlines hieraan verbonden zijn. Dit overzicht geeft, indien van toepassing, per categorie aan op welke manier de KNVB REGIOCUP tot stand gebracht zal worden en welke regelementen aangehouden worden. Meer informatie de KNVB REGIOCUP is te vinden op www.knvb.nl/regiocup. Na de nieuwe maatregelen die af zijn gegeven op de persconferentie van 23 februari is het volgens de routekaart voor onderstaande categorieën nog mogelijk om de huidige competitie te vervolgen.

    Inmiddels is het voor voetballers tot 27 jaar weer mogelijk om in teamverband te sporten. Een mooie eerste stap. Hopelijk is dit op korte termijn ook voor de overige leeftijdsgroepen mogelijk. Want deze stap is noodzakelijk zodat alle teams zich gaan voorbereiden op de KNVB Regiocup. Kleinschalige regionale competities, die starten vanaf het moment dat de corona maatregelen dit toelaten. De voorbereiding hiervan is in volle gang.

    De KNVB deelt alle teams op voorhand in. Zij zijn hierdoor automatisch ingeschreven. Mocht de vereniging of specifieke teams deze deelname niet zien zitten, bestaat uiteraard de mogelijkheid om teams uit te schrijven voor deelname. De deadline hiervoor is vrijdag 19 maart.

    Klik hier om de routekaart te bekijken.