• Sinds afgelopen maand is de nieuwe sponsorcommissie geïnstalleerd. Naast Martijn Heijstek hebben ook Robin Schoew en Wessel van Huizen, beide spelers van SEV 1, zich beschikbaar gesteld. Het drietal zal zich het aankomende seizoen bezighouden met de sponsoractiviteiten binnen onze vereniging. 

    Als sponsorcommissie zetten we ons, naast het onderhouden van het contact met huidige én nieuwe sponsoren, in voor acties en ideeën die ervoor zorgen dat er extra geld in het laatje kan komen. Denk bijvoorbeeld aan het doorslaande succes van de ballenactie. Martijn Heijstek, die de actie namens de sponsorcommissie begeleidde: “Het is heel mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid is van onze leden. We hadden een ambitieuze doelstelling, namelijk om 100 ballen via de actie te laten sponsoren. Dat aantal hadden we al heel snel gerealiseerd. Er zijn heel veel mensen die SEV een warm hart toedragen, ook ver buiten Leidschendam, hebben we gemerkt.”

    Zoals elke sportvereniging is ook SEV op zoek naar sponsors. Zonder hun financiële bijdrage kan immers een vereniging als SEV niet bestaan. Daarom heeft SEV een groot aantal mogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en instellingen die de vereniging willen steunen. Heeft u ideeën, ziet u mogelijkheden of wilt u sponsor worden neem dan gerust eens contact op met een van de leden van de sponsorcommissie of via Businessclub@sev-voetbal.nl