• We houden op zaterdag 18 juni wederom een Open Dag trainingsclinic voor de jeugd. Deze duurt van 10.45 tot 13.00 uur en is op sportpark Kastelenring.  De inschrijving ter plaatse is vanaf 10.30 uur. Je mag je echter ook van tevoren aanmelden via sevleden@sev-voetbal.nl of bellen naar Remco Frerichs, voorzitter Jeugdafdeling, 06-51075859.

    Kom met je broer of zus, kind of kleinkind, buurjongen/meisje, vriendje of vriendinnetje naar deze Open Dag van SEV en ervaar hoe leuk het is om bij SEV te voetballen. Natuurlijk word je met open armen en met prima begeleiding ontvangen. SEV biedt veel…
    Voor elk nieuw lid is er GRATIS een wedstrijdtenue.

    SEV! Voetbalplezier van heel jong tot ... Daar wil je toch bij zijn! Bij SEV kun je al peutervoetbal spelen vanaf 2 jaar. Naast het veld- en zaalvoetbal is er ook een grote G-afdeling en een enthousiaste tak Walking Football met een aantal voetballers van 80+. De jeugdafdeling groeit, maar er is altijd ruimte voor jongens en meisjes die een balletje willen trappen. Zo maar een balletje trappen? Dat kan. Bij SEV staat plezier voorop, maar we willen ook graag winnen. Er is kundige begeleiding voor elke leeftijdsgroep, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen.

    We trainen 2 keer per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Dit doen we op een fraai complex in een veilige sportomgeving, maar bovenal… sporten is gezond! Kun je dan direct meedoen? Zeker! Er zijn geen wachtlijsten en iedereen die zich aanmeldt kan direct meetrainen en vaak ook al wedstrijden spelen, ongeacht de leeftijd. SEV zorgt voor een mooi wedstrijdtenue voor elke nieuwe jeugdspeler. GRATIS!

    Kom eens kijken, loop eens binnen. Neem je (klein)kinderen mee naar Sportpark Kastelenring. We zien je graag bij SEV.