• Op zaterdag 1 mei organiseerde SEV een open training voor jongens en meisjes die nog niet voetballen in clubverband, maar het wel erg leuk vinden. En voor de eigen jeugd natuurlijk. Het werd een groot succes. Van één van de ouders ontvingen we na afloop onderstaand verslag:

  "Het is droog weer met een zonnetje deze zaterdagochtend tijdens de open training. De gezelligheid zit er meteen in met een muziekorgel en een warm welkom. Er zijn verspreid over het hoofdveld zo’n 50 kinderen enthousiast met de bal in de weer. Naast potentiële nieuwe jeugdleden zijn er ook een aantal jeugdteams van SEV aanwezig.
  De training wordt uitstekend verzorgd door onder anderen de nieuwe trainers die volgend jaar de jongste jeugd gaan trainen. Diverse voetbalspellen met de bal zoals: flessen gevuld met water omschieten, penaltyschieten, slalommen en partijspel.
  De kinderen hebben een leuke ochtend gehad.
  Afsluitend met z’n allen het SEV-gevoel beleefd onder het genot van limonade, pannenkoeken en een ijsje van een echte ouderwetse ijscokar.
  Organisator Ton Speelberg spreekt op het einde iedereen toe met een dankwoord naar alle vrijwilligers en een terechte conclusie dat het een geslaagde ochtend is geweest!"

  Een andere ouder stuurde ons dit verslag:

  "Zaterdag 1 mei, een stralende dag voor de jeugd van SEV! Vandaag was de open training, waar iedereen aan deel mocht nemen. De vlaggen hingen in de masten, er stond een draaiorgel te spelen en er was koffie voor de ouders.
  Onder begeleiding van een aantal selectiespelers gingen de jongens van de huidige JO9, JO10, JO11 en JO12 aan de slag met diverse oefeningen. Naast de leden waren niet-leden ook uitgenodigd om deel te nemen aan deze training vol technische oefeningen, penalty’s schieten en uiteraard een partijspel.
  Bij de jongste jeugd, JO7 en JO8, werd de training begeleid door de trainers van volgend seizoen; Tim, Yannick en Joost. In 3 groepen hebben de kinderen leuke voetbalspelletjes gespeeld, waaronder tikkertje, voetbowling, latje tik en penalty’s schieten.
  De dag werd feestelijk afgesloten met heerlijke pannenkoeken en een ijsje van Fanielje."

  In de komende weken zullen op de zaterdagen nog diverse activiteiten worden georganiseerd, dus ‘stay tuned’.