• Opnieuw geslaagde Buurtresto bij SEV

    22 mei 2022
  • Drie weken na de heropening van de SEV-buurtresto was er op 19 mei alweer de tweede maaltijd in de kantine  van SEV. De deelnemers die er in april bij waren, sloten bijna allemaal weer aan. Daarnaast waren er flink wat nieuwe gasten. Al snel werden er aan alle tafels gezellige en levendige gesprekken gevoerd en zo ontstond er een hele leuke en gemoedelijke sfeer. Intussen waren de vrijwilligers van SEV heel druk bezig in de keuken om een drie-gangenmaaltijd te bereiden. Het resultaat mocht er zijn want nadat de vrijwilligers die de maaltijd uitserveerden hun werk gedaan hadden, leken het ware kunststukjes die voor onze gasten werden neergezet. Na afloop konden zij alweer inschrijven voor volgende Buurtresto, op donderdag 16 juni. Van deze gelegenheid werd grif gebruik gemaakt, maar er zijn nog wel enkele plaatsen vrij.

    In de Buurtresto bij SEV wordt een driegangenmaaltijd geserveerd. Vanaf 11.30 uur is de inloop en vanaf 12.00 uur wordt het eten geserveerd. En dat alles voor € 7,-- per persoon.

    Wilt u het ook eens proberen? Dan kunt u zich aanmelden via de telefoon: 06 49984134. Of via de mail: buurtrestosev@gmail.com