• Ruim 7500 euro! Dat was het resultaat van het ‘oud papier’ vorig jaar. Een onmisbare opbrengst waar SEV heel trots op is. Bert Visser, al jarenlang de grote man achter de oud-papieractie, trekt nu echter aan de bel. De goeie ploeg papiermannen die mede voor de opbrengst zorgde, is de laatste maanden wat uitgedund. Waardoor hij diverse dagen er min of meer weer veel alleen voor staat.

  Het is als met zoveel vrijwilligerstaken, dat vele handen licht werk maken. Maar als er handen wegvallen wordt het werk te zwaar.

  En we willen niet dat het oud papier en/of karton op een grote berg naast of voor ‘onze SEV-container’ komt te liggen!!

  Iedere dag moet het papier en karton dat in de gazen SEV-kooi wordt gezet in de oud papier container die ernaast staat worden gedaan. Dat is een kwartiertje tot een halfuur werk.

  Het oud papier en karton kan je in de container doen als je op weg bent naar SEV, of als naar je wedstrijd/training gaat of je rijdt er gewoon even langs om het erin te stoppen.
  Op zich is het zo te doen, maar niet, als je er zo goed als alleen voor staat. Dan is dat toch wel erg lastig. Daar zal iedereen het mee eens zijn.

  De boodschap is duidelijk. Wie helpt Bert?

  Met een halfuurtje per week draag je bij aan een voor SEV zeer belangrijke financiële bijdrage. En het telt ook nog als een ‘vrijwilligerstaak’. Heb je een halfuurtje per week, en wil je SEV ook steunen, meld je dan even bij Bert 06-39754025 of mail naar bert.visser@sev-voetbal.nlDoen!

  PS.
  SEV heeft toch ook nog veel oud-voetballers en gepensioneerden die nog vers van de pers zijn.
  En die best nog wat kunnen verzetten. Kom OP…!