• Prima zaterdag voor SEV, terugblik 13 oktober.

14 okt 2018
  • De eerste vier competitieronden zijn achter de rug en er komt wat tekening in de diverse ranglijsten. Pas na een wedstrijd of 7 kun je echt iets van de krachtverschillen zeggen maar een beetje beeld krijgen we nu al. SEV 1 is de competitie goed begonnen en heeft uit bij Semper Altius laten zien wat het waard is. Semper Altius, vooraf bestempeld als een van de promotiekandidaten, is eveneens goed gestart en is vooral op het eigen kunstgras een meer dan lastige tegenstander. Na veel strijd werd het uiteindelijk toch een redelijk eenvoudige overwinning met 0-3. Lees hier het verslag van de wedstrijd. En kijk hier naar foto's van Semper tegen SEV.

SEV 2 gaat met de week beter spelen en heeft bij koploper Sporting Leiden (stond zonder puntverlies bovenaan met pas 1 tegendoelpunt) een sterk punt behaald. Tien minuten voor tijd stond het nog 3-1 maar de Leidschendammers toonden karakter en wisten nog twee keer te scoren. Met de eindstand van 3-3 hadden beide partijen vrede (zie hier het verslag). SEV 3 speelde pas laat op de middag uit tegen Quick Boys. Mocht niet deren, met een 1-2 overwinning kwamen de heren terug naar Leidschendam.

Veel doelpunten bij de jeugd. JO19-1 speelde thuis tegen Wippolder. De bezoekers stonden in de stand 1 punt boven de Leidschendammers. Goede gelegenheid om op de lijst van plaats te wisselen. Tot de 60e minuut was het ook een gelijk opgaande strijd maar toen kreeg de prima leidende scheidsrechter De Vries zijn handen vol en SEV de doelpunten tegen. Het werd 2-6. JO17-1 speelde tegen DSVP en zette vooral in de eerste helft alles op alles en nam snel afstand om uiteindelijk met 8-3 te winnen (zie hier het verslag).

SEV JO15-1 speelde een sterke wedstrijd tegen tegen SVC’08. In een toch spannend strijd werd volkomen terecht met 4-1 gewonnen. SEV JO13-1 speelde tegen koploper Haagse Hout. Dat betekende toch een stapje extra. Dat lukte. En hoe. Met  uitstekend voetbal en een topuitslag (8-0) werden de Hagenaars naar Mariahoeve gestuurd (zie hier het verslag). JO11-1 moest vroeg op. Om 8.30 uur werd aan de Buurtweg gespeeld tegen SVC’08 dat in een spectaculaire wedstrijd net, maar dan ook echt net, met 5-4 te sterk was.