• Pupil van de Week: Stijn Redeker

  22 sep 2022
 • Na een succesvolle reeks bekerwedstrijden start voor het eerste elftal van SEV op zaterdag 24 september de competitie. Eerste tegenstander is IJVV de Zwervers uit Rotterdam.

  Na het een paar jaar zonder Pupil van de Week gedaan te hebben (onder andere door de coronamaatregelen) pakken we dit seizoen de draad weer op. Stijn Redeker bijt het spits af. Stijn is 9 jaar oud en speelt nu voor het derde jaar in het groen-wit. Stijn voetbalt in onze JO11, bij voorkeur op het middenveld. Zijn mooiste SEV-moment? De training die eerder dit seizoen werd verzorgd door twee trainers van PSV.

  Stijn zit in Leidschendam op school, namelijk op De Tandem. Zijn favoriete vak is rekenen. Het duurt nog even voordat Stijn aan het werk gaat, maar het lijkt hem leuk om – als het zover is - dierenverzorger in een dierentuin te worden. Als hij naar muziek luistert, doet hij dat het liefst naar de Haarlemse band Chef Special. Op televisie kiest hij voor ‘De wondere wereld van Gumball’. Stijn kan je blij maken met een patatje.

  Ajax is volgens Stijn de beste profclub van Nederland en als hij de beste voetballer ter wereld moet aanwijzen, dan kiest hij voor de Argentijn Lionel Messi. Een favoriete speler in de SEV-selectie heeft Stijn nog niet: hij wil ze graag beter leren kennen. Als Pupil van de Week heeft hij daar zaterdag alle gelegenheid voor. Wel heeft hij alvast een vraag voor de spelers en wil hij graag weten of de trainingen van de selectie lastig zijn. De mannen van hoofdtrainer Kenneth Soechit hebben nog een paar dagen om over het antwoord na te denken…

  We wensen Stijn as. zaterdag heel veel plezier als Pupil van de Week en hopen dat onze boys drie punten in de wacht slepen.