• Pupillen van de week

  De jeugd heeft de toekomst. Bij elke thuiswedstrijd van SEV1 laat een van de jongste SEV-spelers zien wat hij/zij al kan. Dat betekent: verzamelen met het eerste elftal, dan een broodje en wat limonade en vervolgens natuurlijk even voorstellen aan de spelers en ook goed luisteren bij de wedstrijdbespreking. In de grote kleedkamer omkleden en dan meedoen met de warming up. Vlak voor de wedstrijd de kleedkamer in om de wedstrijdbal te halen en de scheidsrechter te helpen.

 • 16 maart 2019: SEV 1 vs Haagse Hout 1: 3-2

  Pupil van de week: Valentijn Tinselboer  Afgelopen zaterdag was Valentijn pupil van de week in de spannende wedstrijd van SEV1 tegen Haagse Hout. Goed dat hij er was want hij bracht de mannen van SEV1 net dat beetje extra waardoor er met 3 ?? 2 werd gewonnen. Zeker leuk was natuurlijk dat zijn naamgenoot Valentijn ( Ebbers) een van de Leidschendamse doelpunten makers was. Valentijn is 10 jaar en speelt al weer drie jaar bij SEV. in de JO11-1 is hij keeper. Hij is met de F1 kampioen geworden en dat is toch wel het allerleukste dat hij met voetbal heeft meegemaakt. Oh ja, Ajax is ook wel leuk! Hij kijkt graag naar Netflix films en luistert veel naar popmuziek. Op school, de Trampoline, vindt hij rekenen het leukste vak en thuis vindt hij lasagne zijn favoriete eten.

   

 • 16 februari 2019: SEV1 vs KSD/Marine

  Pupil van de week: Jesse Bink
   

  Het is 16 februari en lente! Jesse kijkt onder de indruk van de drukte en de spelers van SEV 1 nog wat verlegen rond. Al snel trapt hij lekker een balletje mee. Hij is 9 jaar en speelt in JO10-1 in zijn derde seizoen bij SEV. Hij vindt voetballen erg leuk, zeker toen zijn vader ook trainer was. Voetbal kijken op TV (liefst ADO Den Haag) is wel zijn ding net als rapmuziek. Hij zit op de Zonnewijzer en natuurlijk is gym zijn favoriete vak. Een andere favoriet is Jasper Koning van SEV 1 en voor pizza met mozzarella fiets hij graag een blokje om.

   

 • 3 februari 2019: SEV1 vs DVC

  Pupil van de week: Fabian Sonneveldt

  Fabian is 9 jaar oud en voetbalt in JO10-2, ‘ergens achterin’. Hij vindt voetballen erg leuk, maar ook is hij gek op George Ezra (Shotgun) en op Pokemon. De wedstrijd van SEV 1 tegen DVC lijkt hem heel spannend en hij gaat vooral Randy de Witt aanmoedigen: zijn favoriete SEV-speler. Een andere favoriet is ADO Den Haag en het liefst eet hij pizza! Nu zit hij nog op school op de Zonnewijzer waar hij rekenen erg graag doet. Dat is belangrijk want hij wil later bankdirecteur worden. Zijn leukste voetbalmoment is toch wel het SEV-kamp met overnachten in de zaal.

   

 • 15 december 2018: SEV 1 vs Oliveo 1

  Pupil van de Week: Elias van Uden

  In de laatste competitiewedstrijd van SEV 1in 2018 tegen Oliveo, helpt Elias SEV aan drie punten! Daar is hij voor de wedstrijd vast van overtuigd. Dik ingepakt want het is erg koud helpt hij bij de warming up. Elias is 9 jaar en speelt in SEVJO10-2. Het liefst is hij spits of middenvelder en het mooiste lijkt hem een keer koppend een doelpunt te maken. Op de Emmaus is gym zijn favoriete vak en PSV is zijn favoriete club maar hij is toch ook fan van ADO Den Haag. Waar hij ook fan van is? Patat met mayonaise. Na de wedstrijd glundert hij, SEV1 heeft met 3 – 1 gewonnen! Hij dus ook.

 • 1 december 2018: SEV 1 vs Laakkwartier 1

  Pupil van de Week: Jasper Vaessen (JO11-1)

   

  Op 1 december was Jasper Vaessen (10jr) de steunpilaar van SEV1. Jasper is al vijf jaar lid van SEV en speelt in JO11-1 als rechtsmidden. Het kampioenschap met JO9 vindt hij het leukste dat hij heeft meegemaakt met voetballen. Ook leuk vindt hij de handvaardigheidslessen op school. Welke school? De SWS Emmaus! Op TV zapt hij graag naar Nickelodeon of naar voetbal. ADO Den Haag is zijn favoriete club. Een andere favoriet is Jasper Koning van SEV1. Oh ja, Jasper houdt ook erg van pannenkoeken.

 • 20 oktober 2018: SEV1 vs Vredenburch: Pupil van de Week: Sem Demir (JO10-1)
 • 6 oktober 2018: SEV1 vs Wassenaar : Pupil van de Week: Noah Moors (JO11-2)
 • 22 september 2018: SEV1 vs SV Overheem: Pupil van de Week: Matthijs Hörters (JO10-2)