• Pupillen van de week

  De jeugd heeft de toekomst. Bij elke thuiswedstrijd van SEV1 laat een van de jongste SEV-spelers zien wat hij/zij al kan. Dat betekent: verzamelen met het eerste elftal, dan een broodje en wat limonade en vervolgens natuurlijk even voorstellen aan de spelers en ook goed luisteren bij de wedstrijdbespreking. In de grote kleedkamer omkleden en dan meedoen met de warming up. Vlak voor de wedstrijd de kleedkamer in om de wedstrijdbal te halen en de scheidsrechter te helpen.

 • 15 december 2018: SEV 1 vs Oliveo 1

  Pupil van de Week: Elias van Uden

  In de laatste competitiewedstrijd van SEV 1in 2018 tegen Oliveo, helpt Elias SEV aan drie punten! Daar is hij voor de wedstrijd vast van overtuigd. Dik ingepakt want het is erg koud helpt hij bij de warming up. Elias is 9 jaar en speelt in SEVJO10-2. Het liefst is hij spits of middenvelder en het mooiste lijkt hem een keer koppend een doelpunt te maken. Op de Emmaus is gym zijn favoriete vak en PSV is zijn favoriete club maar hij is toch ook fan van ADO Den Haag. Waar hij ook fan van is? Patat met mayonaise. Na de wedstrijd glundert hij, SEV1 heeft met 3 – 1 gewonnen! Hij dus ook.

 • 1 december 2018: SEV 1 vs Laakkwartier 1

  Pupil van de Week: Jasper Vaessen (JO11-1)

   

  Op 1 december was Jasper Vaessen (10jr) de steunpilaar van SEV1. Jasper is al vijf jaar lid van SEV en speelt in JO11-1 als rechtsmidden. Het kampioenschap met JO9 vindt hij het leukste dat hij heeft meegemaakt met voetballen. Ook leuk vindt hij de handvaardigheidslessen op school. Welke school? De SWS Emmaus! Op TV zapt hij graag naar Nickelodeon of naar voetbal. ADO Den Haag is zijn favoriete club. Een andere favoriet is Jasper Koning van SEV1. Oh ja, Jasper houdt ook erg van pannenkoeken.

 • 20 oktober 2018: SEV1 vs Vredenburch: Pupil van de Week: Sem Demir (JO10-1)
 • 6 oktober 2018: SEV1 vs Wassenaar : Pupil van de Week: Noah Moors (JO11-2)
 • 22 september 2018: SEV1 vs SV Overheem: Pupil van de Week: Matthijs Hörters (JO10-2)