• Pupillen van de Week: Odyn Stanmeyre en Samuel Laveist

  9 nov 2023
 • Ons eerste elftal schoot een paar weken geleden uit de startblokken. Na een paar overwinningen in het bekertoernooi en een zege in de eerste competitiewedstrijd wachten de mannen van trainer Arjan Kortleven nu al een paar weken op een overwinning. Dat moet zaterdag gebeuren tegen MSV ’71. De ploeg uit Maassluis staat in de middenmoot en reist zaterdag vol vertrouwen naar ons Sportpark Kastelenring, want afgelopen zaterdag werd een overwinning geboekt op RVC Celeritas.

  De wedstrijd tegen MSV ’71 wordt bijgewoond door twee Pupillen van de Week, namelijk teamgenoten Odyn Stanmeyre en Samuel Laveist.

  We stellen eerst de oudste van de twee aan u voor. Samuel is acht jaar oud en speelt sinds een jaar bij SEV. In de JO9-3 speelt hij meestal als spits. Samuel vertelt erbij dat de JO9-3 een heel nieuw team is. Hiervoor heeft hij even, net als Odyn, in de JO10-3 gespeeld. Luisteren doet hij het liefst naar muziek uit de Top40. Televisie kijkt Samuel nauwelijks. Wel kijkt hij YouTube en Netflix, onder andere naar Dutchtuber en Clonny Games. Samuel zit in groep 5 van Mmixx, voorheen De Wegwijzer. Gym is er zijn favoriete vak. En waar de meeste pupillen kiezen voor patat of pizza als het allerlekkerste eten, kiest Samuel voor cornflakes. En daar is ook helemaal niks mis mee! De beste speler ter wereld is voor Samuel de Fransman Kylian Mbappé. Op de vraag wat de beste profclub van Nederland is, moet Samuel nog even nadenken. Dat geldt ook voor de vraag naar de favoriete speler in het eerste elftal van SEV. Omdat hij ze nog niet zo goed kent, kan hij niet kiezen. Het mooiste moment bij SEV? Dat was voor Samuel de prijs die hij met zijn eigen team won tijdens ons eigen Hemelvaarttoernooi. Een mooie herinnering! Wat Samuel later wil worden, weet hij nog niet. Wel heeft hij nog een prangende vraag aan de ouders van de spelers uit zijn team. Samuel wil graag een wedstrijd tegen ze spelen, maar weet nog niet wanneer. Dus een oproep aan de ouders: pak de agenda’s erbij en prik een datum. Laat ons nog even weten wanneer jullie de degens gaan kruisen. Dan maken we een verslagje voor de website.

  Dan nu de jongste: Odyn Milad Stanmeyre. Hij is zeven (bijna acht) jaar oud en verdedigt inmiddels ook een jaar onze clubkleuren. Odyn is in de JO9-3 het slot op de deur, want hij speelt in de defensie. Odyn luistert het liefst naar – en liefhebbers van hardrock, spits jullie oren! – T.N.T. van AC/DC. Misschien leuk om als opkomstnummer te gebruiken voor de wedstrijden van de JO9-3… Op YouTube kijkt Odyn, net als Samuel, graag naar Dutchtuber. Odyn zit op de Professor Casimir School in groep 5 en is op school het liefst bezig met rekenen. Je kunt Odyn wakker maken voor taco’s. Wat hij later wil worden, weet hij al goed: profvoetballer. Zijn favoriete voetbalclub is Feyenoord (dat dachten we op de foto al te zien) en de beste voetballer ter wereld Santiago Gimenez. Op de vraag wie zijn favoriete speler in het eerste elftal van SEV is, antwoordt Odyn dat hij ze nog niet kent. Het mooiste moment bij SEV? In de eerste wedstrijd die hij voor SEV speelde, scoorde Odyn direct vier (!) keer. Tot slot heeft Odyn nog een prangende vraag. Hij is heel benieuwd hoe oud je moet zijn om in het eerste van SEV te mogen voetballen. Vraag het zaterdag maar eens aan de trainer. Hij kan je vast antwoord geven op die vraag.       

  De wedstrijd tegen MSV ’71 wordt aanstaande zaterdag om 14.30 uur afgetrapt. Laten we hopen dat SEV drie belangrijke punten kan gaan bijschrijven. We wensen Odyn en Samuel alvast heel veel plezier!

 • Samuel Laveist

  Samuel Laveist
 • Odyn Stanmeyre

  Odyn Stanmeyre