• Rubriek: trainer aan het woord

  20 dec 2018
 • Iedere maand interviewen we een trainer van SEV. Wat is er leuk aan trainer zijn, hebben ze naast voetbal nog andere hobby’s, voor welke maaltijd kunnen we ze ‘s nachts wakker maken en wat is de kracht van hun SEV-voetbalteam. We stelden deze vragen aan de sympathieke Kenneth Wezer. Hij is trainer van de JO19-1. 

   

 • Wat doe je in het dagelijks leven als je geen trainer bent?
  Ik heb een baan bij de overheid en daarnaast ben ik lekker druk met mijn gezin.

  Wat is je lievelingseten?
  Ik hou van eten waar ik blij van word! Er zijn zoveel lekkernijen dat ik het moeilijk vind om een keuze te maken… dus lievelingseten….te veel om op te noemen!

  Wie is je favoriete (prof) voetballer van dit moment? En heb je een favoriete club?
  Ik heb op dit moment geen favoriete speler. Er lopen zo veel goed voetballers rond vind ik en ze laten veel mooie dingen zien. Mijn favoriete clubs zijn Ajax en AC Milan.

  Hoe lang ben je al trainer bij SEV? En dit team?
  Ik ben alweer twee jaar werkzaam als trainer bij JO19. En doe dit echt met heel veel plezier!

  Voetbal je zelf ook?
  Jazeker! Ik trap nog graag een balletje bij V.U.C. Daar speel ik in het derde elftal.

  Wat vind je het leukst aan trainer zijn?
  Het op het veld staan en lekker bezig zijn met voetbal. Daarbij is het mooi om te zien dat spelers zich ontwikkelen en dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

  Wat is de kracht van de huidige JO19-1? En waarin kunnen ze nog groeien?
  De kracht van mijn team is absoluut dat de spelers altijd blijven voetballen in plaats van alleen maar lange ballen te spelen. Wat nog beter kan is het vaker benutten van kansen. Ook best belangrijk ☺!

  Wat is de belangrijkste les die je zou willen overbrengen aan je team?
  De belangrijkste les die ik mee wil geven is dat je plezier moet hebben in de dingen die je doet. Niet alleen in voetbal, maar ook op school en alle andere dingen waar je mee bezig bent. En ook dat je je best moet doen om je doelen te bereiken!