• Rubriek: Trainer aan het woord - deel 9

  22 nov 2019
 • Trainer stelt zich voor: Dennis Beumer – trainer JO19

 • Vertel eens iets over jezelf.
  Ik ben 48, maar voel me nog steeds 25 (lacht 😊). Ik woon samen met mijn vriendin Bibi in Voorburg. Mijn hobby’s zijn voetbal, zowel actief als passief, autosport en reizen. Mijn favoriete club is AJAX. En als speler denk ik toch dat Messi mijn favoriet is, hoewel ik Frenkie de Jong ook geweldig vind. En wat eten betreft kun je me wakker maken voor rijst met kip en kerrie…lekker! 

  Hoe ben je bij SEV terecht gekomen?
  Door mijn kameraad Ronald Freen. Hij loopt al een aantal jaar bij jullie op de club als trainer. Hij vroeg mij vorige jaar of ik interesse had om hem te assisteren en dat leek mij superleuk én gezellig.

  Heb je zelf ook gevoetbald?
  Ik heb ruim 25 jaar bij VUC gevoetbald, ik ben daar begonnen als F-je. In de senioren heb ik ook nog een aantal jaar in de selectie bij VIOS gespeeld. Helaas is deze mooie vereniging opgeheven. En mijn laatste jaren heb ik in een vriendenteam gespeeld bij VUC. Vier jaar geleden ben ik helaas gestopt met voetballen vanwege lichamelijke klachten.

  Wat vind je leuk aan trainer zijn?
  Ik vind het leuk om met de spelers om te gaan en ze beter te laten voetballen. Het team bestaat uit allerlei verschillende karakters die allemaal anders in elkaar zitten. En als het ons lukt om al die neuzen dezelfde kant op te krijgen, dan kan ik daar veel plezier aan beleven. 

  Hoe zou je jezelf als trainer omschrijven? 
  De ideale assistent denk ik zelf. Ik observeer en geef mijn mening. Praat graag met spelers en deel graag een schouderklopje uit…maar alleen als ze het verdiend hebben natuurlijk. Ik ben eerlijk in de omgang met mensen. Ik vind dat ook heel belangrijk. Dan kunnen ze nooit zeggen: ‘hij liegt alles aan elkaar’.

  Wanneer ben je als trainer tevreden?
  Als ik zie dat mijn spelers beter zijn geworden.  En dat ze plezier hebben in het spelletje natuurlijk! 

  Wat zijn de sterke punten van de JO19?
  Onze spelers verschillen behoorlijk in leeftijd, maar daar merken we gelukkig niets van. Ze zijn echt een team. Daar kan ik van genieten. De “jonkies” dollen ook af en toe de "oudjes". Er zijn nog wel een paar verbeterpuntjes voor deze gasten en daar moeten ze gewoon keihard aan werken zoals op de training en natuurlijk in de wedstrijden. Maar ik denk zeker dat we een mooi en goed seizoen kunnen gaan draaien. Ik heb vertrouwen in deze jongens!

  Heb je nog een boodschap voor de SEV-leden?
  Heb plezier in het voetbal en tevens respect voor je medespelers en tegenstanders.