• Rubriek: Vele handen - deel 5

  23 mei 2019
 • Deze maand stellen we Valentijn Kleinendorst beter aan u voor. Valentijn leeft voetbal (quote:"Er bestaat toch geen andere sport!?") en is trouwe ADO-supporter, fan van Chielinni en Engels voetbal. Sinds zoon Bruno voetbalt bij SEV is hij verbonden aan de club. Zijn zoontjes Staf (5) en Bowe (6) voetballen bij de J08-2.

  C:\Users\cwalokx\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG-20190520-WA0007.jpg

  Een dag niet gevoetbald een dag niet geleefd, zo lijkt het motto van Valentijn. Hij is zeer bevlogen als coach op de zaterdag langs de lijn. Daarnaast schroomt hij niet zijn vele contacten in de voetballerij aan te boren om hen aan te sporen voor vriendschappelijke wedstrijdjes op trainingsavonden. Voor volgend seizoen heeft hij al een oefenwedstrijd geregeld tussen SEV J08 en Feyenoord. Afgelopen meivakantie wist hij zelfs meerdere voetbalverenigingen en BVO’s te strikken voor een jeugdtoernooitje op SEV. Dit laatste is ook reden geweest om niet Valentijn zelf aan het woord te laten maar deze rubriek een keer te gebruiken om hem als verrassing in het zonnetje te zetten.

  Zelfs in zijn werktijd zijn er geregeld belletjes/appjes/mailtjes die voetbal gerelateerd zijn. "Ach ja, de een zit in zijn vrije weekend op de camping of is een weekend weg, en kiest zijn eigen vrije tijd, ik zorg dat de mannen lekker kunnen voetballen". Andere hobby’s heeft hij dan ook niet, daar heeft hij geen tijd voor. Maar bovenal staat het plezier van de jongens voorop, dat is dan ook zijn drijfveer. "Is toch mooi man hoe die mannetjes staan te knallen!"

  Zie je een man wijdbeens staan, armen wijd, bovenlichaam naar achter gebogen enthousiast acteren langs de lijn. Valentijn! Hij is vooruitstrevend en wil graag een mooie jeugdopleiding, hardwerkende jongens, met techniek en plezier. Alle jongetjes lopen met hem weg, vinden hem aardig en hebben respect voor hem tegelijk. Zijn open en laagdrempelige houding draagt hieraan bij. Is een aanspreekpunt voor kinderen, ouders en iedereen binnen de club. Én zorgt hier en daar ook nog wat nieuwe leden.

  Trots is hij op zijn 3 zoons en dochter. Allemaal een andere kwaliteit. Doorzettingsvermogen, harde werker, technisch pareltje en een loopwonder, ze hebben allemaal iets en iets van allemaal! En Anna, zijn vrouw, staat alles oogluikend toe, vindt het stiekem fantastisch, maar zelfs zij denkt wel eens dat het een stapje minder kan.

  Zoals eerder gezegd is Vaal een echt voetbaldier en heeft een leuke bijdrage, specifiek de jeugdopleiding, bij SEV. Dank voor alle energie en tijd die je erin stopt.

  C:\Users\cwalokx\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\20190518_113348.jpg

  We hopen dat je nog jaren aan de club verbonden blijft!