• Rubriek: Vele handen - deel 7

  17 dec 2019
 • Deze maand stellen we Hans Loffelt, voorzitter van de SEV sponsorcommissie, beter aan u voor. 

 • Toen ik in 2002 nog regelmatig naar de kapper moest en altijd ging bij Blue Hair aan het Burgemeester Sweensplein in Leidschendam. Lag daar als leesvoer het boek 40 jaar SEV!

  Al bladerend in het boek kwam ik al snel tot de gedachte dat wanneer mijn oudste zoon Clint, op dat moment 3 jaar wilde gaan voetballen, SEV boven aan het lijstje zou staan. Mede doordat ik zelf al een aardige voetbalcarrière achter de rug had bij de senioren van VUC en TONIGIDO en in die tijd regelmatig tegen SEV speelde en dat altijd een prima ervaring was, vooral sportief en altijd heel gezellig. Stond de keus eigenlijk alvast, als het zover zou komen dat Clint wilde gaan voetballen.

  En u raadt het al, ja hij wilde. Na ongeveer een jaar bij SEV kwam ik in contact met de sponsorcommissie door het idee van de SEV-vriendenpas. Omdat een vereniging niet kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers besloot ik in te stappen bij de sponsorcommissie van SEV. De eerste paar jaar als lid en toen Ruud Bruggenman er mee stopte als voorzitter. 

  Sponsorinkomsten zijn voor iedere vereniging onontbeerlijk om de financiën helemaal sluitend te krijgen. Ik vind het nog steeds leuk ondanks dat Clint niet meer voetbalt om hier een bijdrage aan te leveren. Heel belangrijk is daarbij het uitgangspunt van ons sponsorbeleid dat de vereniging en de sponsor iets voor elkaar moeten kunnen betekenen. Het is dus niet alleen zo dat sponsors SEV helpen. SEV wil ook iets betekenen voor haar sponsors. SEV wil een netwerk creëren voor ondernemers waardoor contacten kunnen worden gelegd.

  Mijn wens is om het aantal SEV Kasteelheren uit breiden naar 18 en voor de Junior Kasteelheren naar 12. En daarnaast samen met de toernooicommissie volgend jaar een heel mooi evenement op het 50ste Plus Post SEV Hemelvaarttoernooi neer te zetten. 

  En natuurlijk kom ik graag altijd in contact met nieuwe potentiele sponsoren, uw hulp daarbij is zeer welkom. De contact gegevens van de sponsorcommissie staan op de site.

  Hans Loffelt

  VZ Sponsorcommissie SEV