• Zaterdag moesten de boys van JO9-2 afreizen naar Scheveningen om daar een zware pot te gaan bevechten. Een fysiek sterk en voetbalvaardig team stond er voor deze ochtend op het menu.

    Omdat beide teams 7 spelers hadden werd in onderling overleg besloten om 7 tegen 7 te spelen, zodat niemand langs de kant hoefde te staan. Met Semih in de goal en Nout, Ties en Kevin in de achterhoede was de verdediging een feit. Sem, Tilo en Roy bemanden de voorhoede.

    Drie minuten na het eerste fluitsignaal zat het eerste doelpunt er al in voor SEV. De tweede en derde goal volgden al snel. De stand gaf helaas geen goede afspiegeling weer van het wedstrijdverloop. Scheveningen was sterk en had geenszins de intentie om zich gewonnen te geven. Bij rust was het dan ook 2-3.

    De tweede helft begon niet goed voor SEV. Door veranderingen in de posities waren we even de weg kwijt hetgeen ons op 3 tegendoelpunten kwam te staan. Nadat iedereen zijn originele positie weer had ingenomen ging het weer veel beter. Puur op karakter en strijdlust wisten de kampioenen van JO9-2 er nog een gelijkspel uit te slepen. Grote complimenten voor iedereen!