• Secretaris Theo Tetteroo: Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

  26 apr 2021
 • Als vereniging SEV zijn wij erg trots dat onze secretaris, Theo Tetteroo op 26 april koninklijk is onderscheiden: Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

  Theo is al SEV-lid vanaf november 1969 en sinds 1995 is hij vrijwilliger bij SEV. Van 1995 tot 2015 is hij jeugdleider geweest, daarnaast is hij 4 jaar lid geweest van de Jeugdcommissie en vervolgens was hij vanaf 2001 13 jaar jeugdvoorzitter en dus lid van het Algemeen Bestuur van SEV. Van 2014 tot 2016 was hij penningmeester en vanaf juni 2016  tot op heden is hij secretaris van onze vereniging.

  Ook was hij een aantal jaren lid van onze scheidsrechterscommissie. Tussendoor was hij nooit te beroerd om allerlei taken op te pakken die niet perse in zijn takenpakket zaten.

  Naast zijn werk voor SEV was hij op allerlei andere fronten actief voor de Trinitas en Petrus Paulus Kerk in Leidschendam. Onder meer als bestuurslid, secretaris en organist. Hij is bestuurslid bij de R.K. Begraafplaats St. Agatha en biedt daar een helpende hand. Tevens is hij organist bij de Maria Middelareskerk in Leiden. In 2015 ontving Theo de Gregoriusmedaille vanwege zijn grote muzikale verdiensten.

  Wij feliciteren Theo met deze zeer verdiende onderscheiding.